MHP’li Akgemci’den eğitime destek!

MHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tahir Akgemici ilginç bir projeye imza attı.

Kahramanmaraş MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof Dr. Tahir Akgemci Ücretsiz Uzaktan Eğitim projesini devreye sokarak gençler için eğitimde eşitlik fırsatı sağladı.

Konya Selçuk üniversitesi rektör yardımcılığı görevindeyken büyükşehir belediye başkanlığına aday olan Akgemci belediye başkanı olmadan şehrin en büyük sorununa neşter attı. Prof. Dr. Tahir Akgemci “Şehrimizin birçok sorunu var fakat bence en önemli sorunu eğitim. Türkiyenin Sanayi alanında Türkiye katkısında 13. büyük ili olmasına rağmen eğitim ve sosyal yaşam standardında 67. Sırada olması Kahramanmaraş için kabul edilemez bir durumdur.”dedi.

EĞİTİMSİZLİK MARAŞ’IN KADERİ DEĞİLDİR

Prof. Akgemci “Eğitimsizlik Kahramanmaraş’ın kaderi değildir. Bu soruna çözüm bulmak için ilk adımı atıyoruz. Bütün gençlerimizin eğitimine destek vermek amacıyla uzaktan eğitim projesini devreye sokuyoruz.” Dedi.

ONLİNE EĞİTİM TAMAMEN ÜCRETSİZ

Öğrenciler hiçbir ücret ödemeden kendilerine dağıtacağımız eğitim projesi aktivasyon kodunu kullanarak online olarak uzaktan eğitim sınıflarına katılabilirler. Bu benim için projeden öte sosyal sorumluluk projesidir. Artık hiçbir öğrencimiz ister ilkokul, ister ortaokul, isterse lise ders eksikliğinden yakınmayacak, Milli Eğitim Müfredatına uygun olarak hazırlanmış durumlarına uygun pakete, ücretsiz olarak girecek ve dilerse canlı derslere katılabilecek dilerse ders tekrarı yapabilecek.diyen Prof. Dr Akgemci, Kahramanmaraş’ı sanayide olduğu gibi eğitim seviyesinde de Türkiyenin sayılı illerinde biri yapmak bir eğitimci olarak boynumun borcudur dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.