Tanık’tan Personeline Övgü

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, çalışanlarına “Can arkadaşlarım yoldaşlarım” diye seslenerek “Çankaya’nın mimarı Çankaya Belediyesi’nin çalışanları ve emekçileridir” dedi. Tanık, yeniden aday gösterilmeyişinin Çankaya Belediyesi’nin performansıyla ilgili olmadığını, sürecin siyasetin doğası gereği siyasal gelişmeler ve yenilikler doğrultusunda işlediğini ve buna saygı duymak gerektiğini söyledi.

Çankaya Belediyesi Başkanlık binası avlusunda çalışanlarıyla bir araya gelen Bülent Tanık, şöyle konuştu: “Hatırlarsanız göreve geldiğimde bugün gibi toplanmış ve size bir söz vermiştim. Çankaya Belediyesi çalışanları göğsünü gere gere ‘Ben Çankaya Belediyesi’nde çalışıyorum’ diyebilecek şekilde çalışacağımızı söylemiştim. Bugün bu duyguyu yaşatmanın gururunu yaşıyorum. Bana duyduğunuz güven ve sevgi için hepinize teşekkür ediyorum. Sizlerden gördüğüm sevgi ve dostlukla gönlümdeki cevher atmaya devam edecek. Hiç kuşkunuz olmasın sizle beraber Ankara’da Çankaya’da olmaya devam edeceğim.

Belediyecilik anlayışının birlikte üreterek hizmet vermek olduğunu ifade eden Tanık, şunları söyledi: “Yaptıklarımızla, yaptıklarınızla sadece Ankara Çankaya’da değil bu ülke topraklarına adım atan her kesimden takdir topluyoruz. Çankaya Belediyesi’nin performansıyla ilgili uluslararası diplomatik olarak yaptığım her görüşmede teşekkür aldığımı bilmenizi isterim. Ankara’ya belediyecilik örneklerini incelemeye gelenlerin örnek aldığı bir belediyeciliği hayata birlikte geçirdik. Sayenizde Çankaya Belediyesi iyi bir konuma ulaştı. Sizlere müteşekkirim. Sizin gururla ve dimdik olmanız benim de dimdik olmamı sağlamıştır. Bir dönem daha görevi sürdürme cesaretini sizlerden aldığımı belirtmek isterim. İnanıyorum ki toplumcu belediyeciliğin yeni tohumlarını önümüzdeki dönemlerde de yeşertecek büyütecek olanlar sizlersiniz.”

“YAŞANILASI BİR KENT BIRAKMAK BOYNUMUZUN BORCUDUR”

Tanık, “Hem insani hem vicdani sorumluluk ve kültürümüz gereğince ‘Nasıl bulmak istiyorsan öyle bırak’ anlayışıyla bulmak istediği bir belediye ve içinde yaşamak istediğimiz bir kent oluşturma gayretiyle çalıştıklarını” söyledi. Tanık, “Böyle bir belediye ve böyle bir kent bırakmak boynumuzun borcudur” dedi. Görevde bulunduğu 5 yılın her gününde birinci önceliğin Çankaya halkının olmasının yanında örgüt içinde de birinci önceliğin daima Çankaya Belediyesi çalışanları ve emekçilerinin olduğunu belirten Tanık, ödemelerden sendikal örgütlenme hakkına değin Çankaya Belediyesi’nin maddi imkanlarının artışa geçtiği her an çalışanlarla paylaşma özenini gösterdiklerini söyledi.

PERSONELDEN SÖZ ALDI

Tanık, çalışanlarının coşkulu alkışları arasında sürdürdüğü konuşmasında şunları söyledi: “Bu dönem ve gelecek dönemde insan haklarından yana barış ve kardeşçe yaşayan bir topluluk olmanın gereklerini belediye olarak desteklemekten yana ve halkımıza hizmet etmekten yana en ufak bir aksaklığa izin vermeyecek bir belediyenin mensupları olma sözünü verelim. Var mısınız?.” Tanık, konuşmasında, “Nisan ayı başında göreve yeni gelecek dostumuzla da hizmetlerde hiçbir aksama olmayacak şekilde ben devam ediyormuşum gibi özen göstermenizi rica ediyorum” diyerek tüm personeliyle ayrı ayrı kucaklaştı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.