MHP adayı Taşer: İzmir’de arabesk belediyecilik yapılıyor

izmirde arabesk belediyecilik yapiliyorMHP İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Murat Taşer, Başkan Aziz Kocaoğlu’nu eleştirerek, “CHP adayı, ‘Belediyenin borcu yok.’ diyor ancak belediyenin şu anki borcu 143 milyon lira. Bu, halkı kandırmaktır. İzmir’de Kocaoğlu yoluyla arabesk belediyecilik yapılıyor.” dedi.

Taşer, seçim çalışmaları kapsamında MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu ile birlikte Bornova ilçesindeki 3. Sanayi Sitesi’ne gitti.

Burada Sanayi Siteleri ve İşadamları Derneği’ni de ziyaret eden Taşer’e, Bornova adayı Erol Bahtiyar ve Bayraklı adayı Mehmet Toptaş da eşlik etti. İzmir’de doğan ve Bornova’da yaşayan biri olarak bölgenin meselelerini de çözümlerini de bildiğini söyleyen Taşer, “Ben, kentin tüm sorunlarını biliyorum diyecek kadar İzmirliyim. Tecrübelerime güveniyorum. Biz ideoloji siyasetiyle değil, İzmir sevdasıyla bu göreve talip olduk.” şeklinde konuştu. Seçmenin adaylardan hoş sözler beklediğini ancak kendisinin sadece projelerle konuştuğunu belirten Murat Taşer, Başkan Kocaoğlu’nu, “Belediyenin hiç borcu yok.” sözünü eleştirdi: “Kocaoğlu’nun bu sözü beni rahatsız etti. Madem borç yok, neden yatırım yapılmıyor diye düşündüm ve araştırdım. Kocaoğlu halkı kandırıyor. Belediyenin 2013 yılı borcu 143 milyon lira. Ben bunu söyleyince, günü gelmemiş borç diyorlar. Bu, vatandaşla dalga geçmektir. Diğer aday ise bu konulara hiç girmiyor, çünkü birisi devletin kaynaklarını pervasızca kullanırken diğeri de belediyenin kaynaklarından siyasi rant elde etmeye çalışıyor.”

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.