Adem başkanımızla gurur duyuyoruz.

Yaklaşık 100 kişilik bir gurupla MHP’ye katılan Alanya’da yaşayan Gazipaşalılar ‘Biz başkanımızla gurur duyuyoruz bu yüzden destekleme kararı aldık’ dediler.

Çalışmaları yoğun tempoda devam eden MHP Alanya Belediye Başkan Adayı alanya-adem-murat-yucel-21-2-2014-kAdem Murat Yücel, ziyaretlerin yanı sıra partiye yeni katılanlarla her gün dahada güçleniyor.

Kadın Kollarının seçim ofisinde düzenlenen katılım törenine MHP Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, MHP Alanya Kadın Kolları Başkanı Nejla Yıldırım, Yücel’in eşi Yıldız Yücel, belediye meclis üyesi adayları Tunahan Kasapoğlu, Mehmet Ali Tekin, Emine Hacıgökmen Çalış, Melike Nazifoğlu, Mustafa Toksöz kadın kolları ve vatandaşlar katıldılar.

20 yıldır Alanya’da yaşadıklarını belirten Tamer Kuzu ve Yakup Arslan, ‘Biz Gazipaşalıyız. 1988 yılında işimiz nedeni ile Alanya’da yaşıyoruz. Başkan adayımız Adem Murat Yücel’in çalışmalarını ve insana verdiği değerden dolayı seviyoruz. Bu yüzden başkanımız destekleme kararı aldık. Onunla gurur duyuyoruz’ dediler.

‘Halka yakın değil halkın içinde olacağız’

Katılım töreninde çocukların da yoğun ilgisi ile karşılaşan Yücel, kendilerine inanan vatandaşların her daim içinde olacaklarını belirtti.

Yaşanılabilir bir Alanya için çalışacaklarını belirten MHP Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel bizim yönetim anlayışımızın temelini halkımız oluşturacaktır. Halkın içinde olacağız, en uygun hizmeti, en hızlı bir şekilde sunacağız ve katılımı sağlayacağız.Halka yakın olacağız diyerek, sadece kendi taraftarlarımızı sık sık ziyaret etmeyi ve başkan, esnaf ziyaretinde bahanesine saklanarak; belediyenin günlük işlerinden ve muhtemel sorunlardan kaçmayacağız. Biz öncelikle halkımızın içinde onlarla bir olarak aynı nefesi aynı havayı soluyarak hizmet yapacağız’ dedi

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.