MHP Ula Seçim Bürosunu Açtı

mhp-ula-secim-burosunu-actiMHP Ula Belediye Başkan adayı Ahmet Çalca’nın seçim bürosu açıldı. Açılışa İl Başkanı Mehmet Korkmaz, MHP Milletvekili ve Büyükşehir adayı Mehmet Erdoğan, Ula Belediye Başkan adayı Ahmet Çalca ve partililer katıldı.

Açılış sonrası açıklama yapan Büyükşehir adayı Mehmet Erdoğan, “Geçen hafta sonunda Muğla’mızı ziyaret eden sayın Genel başkanımız Devlet Bahçeli tarafından Ula Belediye Başkan adayımızın rozeti takıldı. Biz MHP olarak seçim çalışmalarına ilk başlayan partiyiz. Ula Belediye Başkan adayımız partimize yeni katıldı ve seçim bürosunun açılışı da bugün yapıyoruz. Ula halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. Muğla çok geniş bir interland. Büyükşehir adaylarının tamamının Muğla’nın tüm köylerini dolaşması mümkün değil. Ama biz MHP olarak vatandaşlarımız ile 30 Mart tarihine kadar mümkün olduğunca buluşmaya devam edeceğiz. Eğer Muğla bir değişim istiyorsa, yapılacak şey MHP’nin bütün adaylarını inceleyin ve ondan sonra karar verin. Bugüne kadar genel AKP, yerelde CHP iktidar oldu. Kim ne yapmış vatandaşımız ona göre kararını versin. Seçime çok az bir süre kaldı. Yaklaşık 2 aydır sahadayım. Büyükşehir adaylarının bu kadar dağınık bir alanda yaşayan hemşehrilerimize ulaşması mümkün değil. Ben buradan tekrar ediyorum. Bütün Büyükşehir adaylarının katılacağı bir televizyon programında adaylar ne yapacak, ne yapmayacak bunun tartışılmasını istiyorum” dedi.