Alanya sizin olacak

MHP Adayı Yücel, Avsallar Seçim Ofisi açılışında kendisine büyük ilgi gösteren Avsallar halkına hitap etti. Güven ve desteklerle bugünlere geldiğini söyleyen Yücel, “Bu şehir sizin olacak, Alanya sizin olacak. Bizim tek amacımız, Alanya Belediyesi’ni keyfi yönetimden kurtararak, yönetimde ‘Kurumsal Kimlik’ kazandırmak” dedi.

MHP Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel’in Avsallar Beldesi’nde açtığı seçim iletişim merkezinin açılışına yaklaşık 3 bin kişi katıldı. Sevgi ve coşku gösterilerinin hakim olduğu açılışta toplanan kalabalık, ‘Avsallar seninle’ sloganları ile Yücel’e destek oldu. Açılış törenine MHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik ve İl Başkanı Osman Çetin de katıldı. Açılışa MYK Üyesi Hüseyin Yıldız, İlçe Başkanı Cafer Uyar, Okurcalar Belediye Başkanı Yusuf Öztürk, belediye meclis üyesi adaylarının tamamı, kadın kolları üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldılar. Meclis üyeleri adaylarının tanıtımı ile başlayan açılış töreni Türk Bayrağı gösterisi ile devam etti.

Alanya sizin olacak-2Alanya sizin olacak-1‘ALDIĞIMIZ DESTEKLE YOLA ÇIKTIK’
Avsallar’a güvendiğini belirten Yücel, seçim ofisinin hayırlı olmasını diledi. Büyükşehir Yasası ile sınırları değişen, Büyük Alanya’nın, ilk belediye başkanı olma cesaretini halkın sevgisi ile aldığını belirten Yücel, “Değişen Alanya’nın ilk başkanı olarak beni görme isteğiniz, şahsıma verilecek en büyük onur olmuştur” dedi. Yücel, şöyle devam etti: “Biz halka hizmeti ibadet sayan bir anlayışla yola çıktık. Çıktığımız yolun meşakkatli, aldığımız sorumluluğun büyük olduğunu biliyoruz. Özümüzde idareciliğimizde, belediyeciliğimizde, siyasetimizde tek bir amacımız var. İnsana hizmet, ülkemize hizmet, Alanyamıza hizmet. Biz sizden aldığımız destekle yola çıktık.

‘ALANYA’YA KİMLİK KAZANDIRACAĞIZ’
Sizin güveniniz, sizin desteğiniz bizi bugünlere getirdi. Bu şehir sizin olacak, Alanya sizin olacak. Bizim tek amacımız, Alanya Belediyesi’ni keyfi yönetimden kurtararak, yönetimde ‘Kurumsal Kimlik’ kazandırmak. Yönetim anlayışımızda kimseyi ötekileştirmeden, bu topraklar üzerinde yaşayan, herkesi birinci sınıf vatandaş görerek, ayrım yapmadan herkese hizmet edeceğiz. Kapılarımız; her kesimden, her yaştan insana açık olacak. Çünkü bizim düşüncemizde, hizmetin temeli sevgidir. Alanyamızda; 16 beldemizin ve 68 köyümüzün birleşimi ile yepyeni bir hizmet anlayışı isteyen belediyecilik bizi bekliyor. Biz de hazırız.

‘BOŞ VAATLER VERMEYECEĞİM’
Alanya halkını 5 yılda Kale’ye çıkamayan tren hayali ya da başka boş vaatlerle kandırmayacağız. Buradan net olarak söylüyorum, kim bu Alanya’nın neresinde yaşarsa yaşasın, mutlu ve huzurlu olacağı garantisini veriyorum. Alanya’nın siyasetine ve ticaretine yön veren, seçkin arkadaşlar ile oluşturduğumuz meclis kadromuz ile bu söylediklerimizin ve açıklayacağımız projelerin hepsini Alanyamıza kazandıracağız. Bizim kadromuz nerede ne var, ne yok sorusuna cevap aramakla meşgul olmayacak. Bizler aynı yörenin insanlarıyız. Gerektiğinde aynı ekmeği böler yer, birbirimizin yarım kalan suyunu içeriz. Biz ayrı bedenlerde aynı duygularla yaşayan kardeşleriz. Ben de sizin bir kardeşinizim, içinizden biriyim ve hep sizden biri olarak kalacağım”

‘BU KEZ KANDIRAMAYACAKLAR’
Seçim Ofisi’nin açılışında konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik de, “Alanya İl olacak diye söz verenler şimdi yeniden karşınıza çıkıyor. Ama artık hemşerilerimi bir kez daha kandıramayacaklar. Projelerimizle, kadrolarımızla hizmete hazırız. Alanya’da Adem Murat Yücel, bugüne kadar deneyimini büyüyen yeni Alanya için devam ettirecek” dedi. Konuşmaların ardından okunan dua ile seçim iletişim merkezinin kurdelesi kesildi. Açılış kurdelesinin kesimini İlçe Kadın Kolları Başkanı Necla Yıldırım yaptı. Açılış sonrası davetlilere bisküvi – lokum ikram edildi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.