Muhtarlardan ve Koçak’tan MHP adaylarına tam destek

2 mart Karaisali Ersin Kocak 2Karaisalılı muhtarlardan ve eski Bakan Ersin Koçak’tan MHP adaylarına destek.
– MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü, “Orta vadede Karaisalı’nın nüfusunu 50 bine yükselteceğiz” dedi.

Muhtarlardan ve Koçak’tan MHP adaylarına tam destek

MHP’ye destek çığ gibi artıyor

ADANA- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), arkasına aldığı halkın rüzgarıyla yoluna devam ederken değişik kitlelerden ve siyasetin önemli köşe taşlarından da kesintisiz yoğun destek sürüyor. Karaisalılı muhtarların MHP adaylarına verdiği yemekte ANAP döneminin Devlet Bakanları’ndan Ersin Koçak da, ‘MHP son kale” mesajıyla safını ilan etti.

KARAİSALININ DESTEĞİNİ UNUTMADI
MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, yemekte yaptığı konuşmada, Kırkpınar’dan sonra karakucak güreşlerini en eski gelenek olarak yaşatan yerin Karaisalı olduğunu ifade ederek, 2013 yılında Kızıldağ’da gerçekleştirilen Karakucak Güreşlerinde güreş ağası seçildiğini, bir gün önce yapılan şenlikte de çok büyük kalabalığın kendilerine destek olduğunu hatırlatarak, “Karaisalılıların bu desteği ile aldık başımızı yürüdük” dedi.

SÖZLÜ’NÜN SÖZLERİ ALKIŞLANDI
Sözlü, “Şansımın tek bir eksik tarafı var. O da Karaisalı’da doğmamış olmamdır. Eğer Karaisalı’da doğmuş olsaydım, kimse bini tutamazdı” dedi. Sözlü’nün bu ifadelerine Karaisalılılar coşkulu bir alkışla destek oldular. Sözlü, daha sonra 30 Mart’ta Belediye Başkanı seçildikten sonra Adana’yı nasıl yöneteceklerini anlattı. Sözlü, “Karaisalı’da Saadettin Aslan Belediye Başkanı olduktan sonra Çukurova’dan Ali Uğur Akbaş, Seyhan’dan Abdullah Çalışkan ve ben de Büyükşehir Belediyesi’nden Aslan’ın arkasında olacağız. Orta vadede Karaisalı’nın nüfusunu 50 bine yükselteceğiz” diye konuştu.

AKBAŞ, “ÇANAKKALE’DE EN ÇOK ŞEHİDİ KARAİSALILAR VERDİ”
MHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Ali Uğur Akbaş da konuşmasında, Çanakkale Şehitliğini gezerken en az 50 kadar Karaisalılı şehit mezarı ile karşılaştığını ifade ederek,”Bir Adanalı olarak gururlandım. Zaten Karaisalılıları çok seviyordum, bu şehit mezarlarını gördükten sonra saygım daha da arttı” dedi.

ÇALIŞKAN: 207 BİN KARAİSALILI VAR
Çanakkale Şehitliğinde bin 400 Karaisalılı yatıyor. Vatan için gerekirse 14 bin Karaisalı şehit olmaya hazırdır. Karaisalılı olarak biz ilkeli, ahlaklı, şerefine haysiyetine düşkün bir şekilde siyaset yaptık. Nereye gittiysek Karaisalılığımızla gurur duyduk. Mecliste de dik durduk, asla eğilmedik. Aksini yapsaydık, hiçbiriniz bize selam vermezdiniz. İnşallah bu temiz siyaseti Seyhan’da da sürdüreceğiz. Karaisalı olarak temiz siyaseti sürdüreceğiz. ‘Sadece 7 bin Karaisalılı var’ diyen Belediye Başkanına siz sandıkta gerekli cevabı vereceksiniz. Bilmiyorlar ki 207 bin Karaisalılı var. Sizin desteğinizle bu seçimlerden alnımızın akıyla çıkacağız. 30 Mart’ta vereceğiniz destekle tüm Belediyeleri kazanacağız”

ERSİN KOÇAK: MHP GERÇEKTEN SON KALE
Anavatan Partisi’nin iktidarında Devlet Bakanlığı yapan Adana siyasetinin önemli simalarından Ersin Koçak ta, MHP adaylarına neden destek verdiğini özetle şöyle anlattı:
“Türkiye çok zor ve sıkıntılı bir dönemde. İçeriden ve dışarıdan bölmek için parçalamak için yoğun çalışmalar var. ABD’nin, halkı Müslüman olan 22 ülkenin sınırlarının değiştirileceği Büyük Ortadoğu Projesi’nin eş başkanı Tayyip Erdoğan olması her şeyi ortaya koyuyor. Gelinen noktada Türkiye’nin MHP’ye ihtiyacı var. Bölücü heves ve planları durduracak yegane güç olarak MHP gerçekten son kaledir. O yüzden buradayım.” dedi.

ETKİNLİĞE KİMLER KATILDI
Adnan Menderes Bulvarı’nda bir lokantada verilen yemekte ayrıca MHP Karaisalı İlçe Başkanı A. Sezai Yılmaz, MHP Karaisalı Belediye Başkan Adayı Saadettin Aslan, Karaisalı Belediyesi eski Başkanı Hasan Hüseyin Kuşçu, Seyhan Belediyesi eski Başkanı Yalçın Akyol, Karaisalı Muhtarlar Derneği Başkanı Ramazan Ünnü, Karaisalılıar Derneği Başkanı Sadi Çetin ile çok sayıda muhtar, belediye meclis üyesi adayları hazır bulundu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.