Partimize ve Adayımız Hüseyin Bali’ye Yapılan Çirkin İftiraları Kınıyoruz

Milliyetçi Hareket Partisi Tavşanlı İlçe Teşkilat Başkanı Akın Kaygısız Ve Tavşanlı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Bali, Basın Açıklaması Yaparak 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri Öncesinde Çalışmalarını Değerlendirdi.

Basın toplantısında belediye meclis üyelerini de tanıtan Tavşanlı MHP Teşkilat Başkanı Akın Kaygısız, kamuoyunda çıkan “İttifaka destek verecekler ” söylemlerine sert bir dille cevap verdi.

Zeki Atsız’ın adaylık sürecini tekrar anlatan ve İlçe Seçim Kuruluna yapılan itirazlar sonrasında Dr. Hüseyin Bali’ye yöneldiklerinin altını çizen Kaygısız, “ Zeki beyin evraklarının arkasında sonuna kadar durduk. Kendisine bu camia göstermiş olduğu fedakarlıktan dolayı minnettardır. Onun asaletini ve onurlu duruşunu bu camia asla unutmayacaktır. Hayırlısı böyleymiş. Şimdi Tavşanlı’nın evladı Dr. Hüseyin Bali ile Tavşanlı Belediyesi’ne talip olduk. Kamuoyunda dolaşan bazı spekilasyonlar var. Bunlara da açıklık getirmemiz gerekiyor. Siyasi çıkar uğruna halkını ve seçmenini yarı yolda bırakan, MESS gibi halkın sağlığını tehdit eden projelere imza atan, zengin iş adamlarını arkasına alarak bir önceki seçimlerde olduğu gibi bu kez aktörleri değiştirerek bu seçimde de rol oynamaya çalışan ve birilerinden öç almak uğruna ittifak içerisine girenler 30 Mart günü emellerine ulaşamayacaktır. MHP bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada hiçbir çıkar uğruna değerlerini satmayacaktır. Partimize ve adayımız Hüseyin Bali’ye yapılan çirkin iftiraları kınıyoruz. ” dedi.

MHP ittifaka destek verecek söylemlerinin geçtiğimiz seçimlerde de gündeme getirildiğini hatırlatan MHP Tavşanlı İlçe Başkanı Akın Kaygısız, bu girişimleri teşkilat olarak yaptıkları hizmetlere ve çalışmalara bir hakaret olarak gördüklerinin altını çizerek “ Ülkücü hareket asla yolundan sapmamıştır. Bizden kimseye yama olmaz. Yamak hiç olmaz. Olanlar insanlarımızın zihniyetini bozmasın. Hüseyin Bali’nin formalite aday olduğunu söyleyenlerin ahlaki değerleri bozulmuştur. Emeklerimize saygı bekliyor ve sizleri önce Allah’a sonrada Tavşanlı halkının vicdanına sevk ediyoruz “ ifadelerini kullandı.

Tavşanlı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Bali ise Kütahya milletvekili Prof.Dr. Alim Işık’ın katıldığı aday tanıtım toplatısından sonra hızlı ve etkili bir şekilde çalışmalara başladıklarını kaydederek başarılı olmak için gece gündüz demeden koşturacaklarını belirtti. Bali açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “ Çalışmalarımız sırasında bazı dedikodular tarafımızca duyum alınmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi’nin son dönemlerde ülkemizde ve ilçemizde yükselen bir değer olması, ilçemizi yönetmeye talip olduğu aday ve ekibinin tüm şaibelerden uzak, sağlam, onurlu ve dik duruşları ile halkımızın teveccühlerine mazhar oluşları karşısında telaşa düşen diğer partiler ve çıkar gruplarının “ittifak” söylentileri ile onurlu duruşumuza zarar vermeye çalıştıkları tarafımızdan hayretle izlenmektedir.

Ancak, şu iyi bilinmelidir ki; siyasi çıkar uğruna seçmenini yarı yolda bırakarak parti değiştiren, MESS gibi halkın sağlığı adına önlenemeyecek zararlar doğuracak tehlikeli oyunları oynamaya cüret eden adaylarla sırf birbirlerinden öç almak adına arkasına zengin iş adamlarını alarak ittifak söylemleriyle bir önceki seçimde yazdıkları senaryoyu aktörlerini değiştirerek bu seçimde de oynamaya çalışanlar, 30 Mart günü halkımızdan gerekli cevabı alacak, inşaallah bu emellerine ulaşamayacaklardır. “
Yapılan bu açıklamaların ardından MHP İlçe Teşkilat Başkanı Akın Kaygısız, belediye meclis üyelerini tanıtarak listelerinde iş kovalayacak mimar ve inşaat mühendislerinin olmadığını, sadece Tavşanlı için çalışacak isimleri aday gösterdiklerini söyledi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.