Osmangazi’nin dört bir yanına aynı günde ayak basıldı

DSCN0282Osmangazi Belediye Başkan Adayı Bursa Milletvekili Sayın Necati Özensoy yanında İlçe Başkanı Adem Dönmez ve ekibi ile birlikte Osmangazi’yi sokak sokak gezmeye devam ediyor.

30 Mart’a kadar Osmangazi İlçe sınırlarındaki yaklaşık 8200 sokağın tamamına ayak basmayı hedefleyen MHP kadroları yolu yarılamış durumda.

Hafta sonu programlarına cumartesi sabah Bağlarbaşı Mahallesinde iki yüz ellinin üzerinde esnafla kahvaltıyla başlayan Sayın Özensoy ve ekibi Pazar gece saat 23.30’da programları sonlandırdığında iki güne toplam 23 program sığdırdı.

Cumartesi akşam Başaran Mahallesinde, Pazar günü de sırasıyla Dikkaldırım, Haşim İşcan Caddesi ve Güneştepe Mahallelerinde meclis üyesi adayları tarafından oluşturulan Seçim İletişim Merkezi açılışlarını da gerçekleştiren Sayın Özensoy buralarda toplanan vatandaşlara hitap etti.

Ayrıca bunların dışından Cumartesi Bağlarbaşı’nda kahvaltıdan sonra esnaf ve kahve programları, TESİAD ziyareti, 8 Mart Dünya kadınlar günü münasebeti ile Osmangazi İlçe Kadın Kolları tarafından düzenlenen ve konuşmacı olarak Genel Başkan Yardımcısı Eskişehir Milletvekili Sayın Ruhsar Demirel’in katıldığı salon programı, Başaran Mahallesi Seçim İletişim Merkezi açılışı sonrası 150 civarında vatandaşın katıldığı kahve programı, Gülbahçe ve Koğukçınar Mahallelerinde kahve programları ile gün tamamlandı.

Pazar günü Sendika üyelerinin katıldığı kahvaltı ile başlayan programlar Dikkaldırım ve Haşim İşcan Seçim bürolarının açılışı, Güler Buğday kitap imza gününe katılım, Çirişhane – Soğanlı Mahalleleri arasında oluşan cadde boyu çöplüğünün yerinde incelenmesi, Doğanevler Mahallesinde bulunan Palandöken Dernek üyeleri ile buluşma ve devamında esnaf ve kahve programları, Yeniceabat köyü ziyareti, Güneştepe Seçim İletişim Merkezinin açılışı, Güneştepe’de esnaf ve kahve programları, Yunuseli Mahallesinde esnaf ve kahve programları ile vatandaşla buluşmaların sonunda 23.30’da sonlandı.

Her gerçekleştirilen programın yansıması olarak 30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin galibi Milliyetçi Hareket Partisi Kadrolarının olacağının artık perçinleyerek ortaya çıkarmaktadır.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.