Dekana sürpriz ziyaret

alanya-mHafta sonu yoğun program temposunun ardından merkezde seçim çalışmalarını sürdüren MHP Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, Akdeniz Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı İbrahim Güngör’ü makamında ziyaret etti

SEÇİM çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, dün sabah Alanya merkezde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Sabah saatlerinde ilk olarak Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı sürücü kursları ve eğitim kurumlarını ziyaret eden Yücel ve ekibi öğleden sonra Akdeniz Üniversitesi’ne bağlı Alanya İşletme Fakültesi’ne geçti.

Dekanlık tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen İstihdam Fuarı’na da katılan Yücel, stantları gezerek öğrencilerle görüştü. Yücel, fuarın ardından İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Güngör’ü ve bölüm başkanlarını da makamlarında ziyaret etti.