Paksoy: “Alacağımız Tüm İşçileri Sendikalı Yapacağız”

mhpden-esentepede-acik-hava-toplantisi-3MHP Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy, seçim çalışmaları kapsamında Esentepe Mahallesi’nde düzenlenen açık hava toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy, seçim çalışmaları kapsamında Esentepe Mahallesi’nde düzenlenen açık hava toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi. Paksoy, burada yaptığı konuşmasında “Elbistan Belediyesine alacağımız tüm işçileri sendikalı yapacağız” dedi.

MHP Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy, seçim çalışmaları kapsamında mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyaretler kapsamında Esentepe Mahallesini ziyaret eden Paksoy, mahalle halkının sevgi seliyle karşılandı.

Mahalle halkının yoğun tezahüratı eşliğinde mikrofona gelen Abdullah Paksoy, “Bu soğuk günde bizleri sevgiyle karşıladığınız için hepinizden Allah razı olsun. Esentepe halkı Esentepeli olduğunu bir kez daha bugün gösterdi. Esentepe’ye zamanında hiçbir şey yapılmadığını söylüyorlar. Bütün hizmetleri kendilerinin yaptığını iddia ediyorlar. Şuan üzerinde bulunduğumuz Esentepe yolunu 2003 senesinde kim yaptı? Köprüyü kim yaptı? Ama adam görmüyor. Ancak Elbistanlı ve Esentepeli vatandaşlarımız bunun farkında. Biz dönemimizde güzel hizmetler yaptık. Elbistan ve mahallelerinin su şebekesi projesini kim yaptı? Tabi ki biz yaptık. Kendisi ne yaptı? Alt yapısı olmadan, kanalizasyonu yapılmadan asfalt döktü. Bu milli bir servet, sizlerin parası. Bunun için 30 Mart’ta vatandaşımız bunun hesabını sorması gerekir. Akbaş Caddesi’ni güzel bir şekilde yaptı. Yaptı ama sonunda 80 dönüm kimin arazisi var. Kendisinin arazisi var. Her zaman söylüyorum. Bunlar yalan söylüyor. Kendi nefislerine çalışıyorlar. Esentepeliler 5 yıl içerisinde hangi gün gelip bir hatırınızı sordu. Seçim zamanı geldi ben şunu yaptım, şunları yaptım diyor” dedi.

mhpden-esentepede-acik-hava-toplantisi-4Paksoy, konuşmasının devamında ise, “Gelmişler Esentepe’de toplantı yapmışlar. Neymiş Esentepe’den işçi alacağız. Bu da yalan. Ben meydanlara çıktığım günden itibaren bu kamerayı yanımda taşıyorum. İşçi alımı yapacağımız zaman değerlendirmelerimizi yapacağız. Ayrıca biz Esentepe’den, Bahçelievler’den tüm Elbistan’dan alacağımız tüm işçileri sendikalı yapacağız. Sendikalı işçi almamızın sebebi nedir açıklayım. Adam gece gündüz çöpte çalışıyor. Aldığı ücret asgari ücret. Diğerleri yan gelip yatıyor, aldığı ücret 3-4 bin lira. Bizim alacağımız personelin arasında adaletsizlik olmasın, hepsi sendikalı olsun. Özellikle gençlerimiz hiç merak etmesin. Tabi çalışmalarımız içerisinde hanımlarımıza da sürprizlerimiz var. Hanımlarımız, analarımız, bacılarımız hiç endişe etmesin. Onlar için de tüm mahallerde atölyeler açacağız. Bu atölyelerde her alanda kurs vereceğiz. Bu sayede hanımlarımızı meslek sahibi ederek, bir gelir kapısı açacağız. Biz onlar gibi yalan söylemiyoruz. Biz yapacağımız işleri söylüyoruz. Biz onlar gibi talan da etmiyoruz. Bu güzel destekleriniz olduğu sürece 30 Mart’ta Elbistan Belediyesi’ne hep birlikte gireceğiz. Bunlar hep kendileri için çalıştı. Elbistan’ın en güzel yerleri peşkeş çekildi. İtfaiye, mezarlıklar, cela garajı, belediye lojmanları hep satıldı. Sanıyorum yakında belediye binasını da satacaklar” ifadelerine yer verdi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.