Yücel’den görkemli açılış

alanya-mMHP Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel’in Cikcilli Seçim Ofisi açılışına MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Grup Başkan Vekili Oktay Vural da katıldı.

YÜCEL ve Vural alana vatandaşların alkışları arasında geldi.

Açılışa MHP Antalya İl Başkanı Osman Çetin ve belediye meclis üyesi adayları katıldılar. Coşkulu kalabalığa hitaben bir konuşma yapan Yücel, “Bugün burada 6. seçim ofisimizi açmanın gururunu yaşıyoruz. Öncelikle Cikcilli beldemizin son muhtarı, ilk ve son belediye başkanı, Alanya belediye meclis üyesi adayımız, Kerim Ertekin abimize, çok teşekkür ediyorum. Ayrıca belde teşkilatımıza ve emeği geçen herkese, saygılarımı sunuyorum. Buraya gelip bizi coşkuyla sahiplenen siz değerli Cikcilli sakinleri ile birlikte olmaktan gurur duyuyoruz. Bugün burada, alın teri kutsal olan insanlar var. Bu gün burada, iradesine sahip olan insanlar var. Bugün burada, Alanya‘mızın geleceğini önemseyen insanlar var. İşte bu yüzden burada bulunmaktan, sizlere hitap etmekten onur duyuyoruz. Bu gün her günden farklı güzel. Bu gün Cikcilli bambaşka güzel. Bu gün Cikcilli kabına sığmıyor. Bu gün Cikcilli, coşkusuyla, heyecanıyla, bizlere sahip çıkışıyla bir başka güzel. Allah hepinizden razı olsun. Rabbim kardeşliğimizi, birliğimizi, yol arkadaşlığımızı daim eylesin. Hepimiz mesleğinde,
başarılı olmak iddiasında ve zorundayız. Ekibimizle birlikte, Alanya’ya, en iyi biz hizmet ederiz, iddiasıyla bu yola çıktık. Çünkü biz sizleri çok seviyoruz’ dedi.

alanya-m1‘Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır’
Alanya’yı çok seviyoruz, diyen Yücel, ‘Biliyoruz ki, vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır. Ekibimizdeki belde belediye başkanları ile, bu güne kadar, görevlerimizi, en iyi şekilde yaptık.
Hem de gecemizi gündüzümüze katarak. Allaha şükür mahcup olmadık. Projelerimizi artık biliyorsunuz. Biz şöyle bir söz ile işe başladık; Bu coğrafyada, yaşamla ilgili her ne varsa ilgileneceğiz”
Bizler; size iş de bulacağız, aşta bulacağız. Bizler çok çalışacağız.
Çok çalışıp iz bırakan olacağız. Biz kişi ve kurumlarla kavga etmeyeceğiz. Biz şehrimizi de inşa edeceğiz, gönülleri de inşa edeceğiz.Biz Barış içinde,demokratik yarış parolasıyla yola çıkıyoruz, ve bu centilmence tavrımızı, seçim sonuna kadar götüreceğiz.
Milliyetçi hareket partisi farkını ortaya koyacağız. Başkalarının neler yaptıklarını değil, kendimizin, neler yaptığını, neler yapacağımızı anlatacağız. Bizim hedefimiz, Alanya Belediyesi’ni kazanmakla beraber, insanımızı kazanmak, gönülleri kazanmak, hizmet üretmek, iş üretmek, değer üretmek, yeni yatırım imkânları üretmektir.
Bu anlayışla, yolculuğumuza devam ediyoruz. Bizim inançla çalışan bir kadromuz, inançla çalışan bir ekibimiz, inançla çalışan gönül dostlarımız var.Her geçen gün, sizlerden daha fazla destek görüyoruz. Bizler; Alanya’da, gülen yüzleri artırmak için, gece gündüz ekibimizle birlikte çalışıyoruz. Büyük Alanya projesini, hayata geçirmek için gayret ediyor, çaba sarf ediyoruz. Büyük lider Başbuğ’un dediği gibi; “İnsanlar; yoksulluğa, açlığa, susuzluğa tahammül ederler. Fakat adaletsizliğe, hor görülmeye, aşağılanmaya, ASLA müsaade etmezler.” dedi.

Alanya’yı sorunlarından kurtarmak için göreve talip olduklarını belirten Yücel, ‘Rabbim; cennet Alanya’ya, bütün imkanları vermiştir.
Deniz burada, kum burada, güneş burada, tarım burada, ticaret de burada. Fakat ortada yönetim boşluğu vardır. Kurumsallaşamamış, hantal ve, yorgun bir yerel yönetim vardır. Mevcut yönetim, gelecek kaygısı çekmemekte ve sorumluluk almamaktadır.Şanlı bir geçmişten gelen Alanya’yı, aydınlık bir geleceğe taşımak, bizim her zaman ana hedefimizdir. Bu nedenle, Milliyetçi Hareket Partisi Alanya’ya hizmet etmeye taliptir. Hedefimiz insana hizmettir. Yönetimde insanımızın,
fert fert mutluluğu hedeflenmedikçe, başarıya ulaşmak mümkün değildir. Bizler, Alanya’yı sizlerle yöneteceğiz. Bizim önceliğimiz, sizin görüşleriniz olacaktır.

‘Bugün ” İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günüdür.’

Bu önemli günde; Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’u da anan Yücel, ‘Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, değerli vatan şairi Mehmet Akif Ersoy’u, İstiklal Savaşı’nın tüm kahramanlarını, rahmetle ve minnetle anıyorum.İstiklal Marşı’nın; her mısrası büyük anlamlar yüklüdür.
Bize nereden gelip, nereye gittiğimizi, ve asla unutmamamız gereken değerleri anlatır. Mehmet Akif; “Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırtmasın” derken, bu süreçte çekilen zorlukları
en çarpıcı biçimde ortaya koymuştur’ dedi.

Yücel konuşmasını İstiklal Marşının iki kıtasını okuyarak sonlandırdı..

Okunan duanın ardından seçim ofisinin açılışı gerçekleşti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.