Ak Parti Tosmur Belde Başkanı’da MHP’ye geçti

10003173_485539424883930_144408915_nAk Parti Tosmur Belde Başkanı İbrahim Sucu beraberindeki 200 kişi ile MHP’ye geçti.

Sucu ve ailesi için düzenlenen törene MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal, MHP Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, MYK Üyesi Hüseyin Yıldız ve partililer katıldılar.

MHP’nin adayı Adem Murat Yücel’i genç ve dinamik olarak değerlendiren İbrahim Sucu, ‘5 yıla yakın bir zamandır Ak Parti Tosmur Belde Başkanlığı görevinde bulundum. Ancak ailem ve sevenlerimle birlikte aldığımız doğrultusunda bundan sonra MHP Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ve partisi MHP’yi destekleme kararı aldık. Ben Adem Başkanı Kestel Belediye Başkanlığı döneminden tanıyorum. Genç ve üretken birisi. Büyük Alanya’ya hizmet edecek ve Alanya hak ettiği konuma gelecek’ dedi.

Sucu ve ailesine teşekkür eden MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal, ‘Bu katılımlarla MHP ve adayımız Adem Murat Yücel dahada güçlendi. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. İnşallah 30 Mart akşamında da birlikte bu zaferimizi tekrar kutlayacağız’ dedi
Gün birlik günü diyen MHP Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, ‘Bana ve ekibime gösterdiğiniz ilgi ve desteğe sonsuz teşekkür ederim. İbrahim abime ve Sucu ailesine aramıza hoş geldiniz diyorum. Biz her zaman dediğimiz gibi hep birlikte büyük Alanya’yı yöneteceğiz’ dedi.

Konuşmaların ardından İbrahim Sucu ve beraberindekilere tek tek rozetleri takıldı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.