ÇANAKKALE ZAFERİ KUTLANIYOR, ŞEHİTLER ANILIYOR

3 (1)ZİHNİ ALDIRMAZ ŞEHİT YAKINLARINI, GAZİLERİ VE GAZİ YAKINLARINI YALNIZ BIRAKMADI…

18 MART ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ TÖRENLERİNE KATILAN ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKAN VEKİLİ ZİHNİ ALDIRMAZ, ŞEHİTLİKLERDEKİ TÖRENLERE KATILDI, ŞEHİT AİLELERİNİN ACILARINI PAYLAŞTI…

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Asri Mezarlık ve Buruk Mezarlığı’nda düzenlenen törenlere katılan Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, şehit yakınlarına karanfil verdi, onlarla sohbet etti. Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, 6. Mekanize Piyade Tümen ve Garnizon Komutanı Tümgerenal Satı Bahadır Köse, Adana Şehit Aileleri Malülleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Melahat Ongun, askeri ve sivil erkanın katıldığı törenlerde şehit yakınlarıyla yakından ilginenen Zihni Aldırmaz, şehitlerin Allah katında ölü sayılmadığını söyledi. Özellikle çocuklarla ilgilenen ve gözü yaşlı şehit anneleriyle sohbet eden Zihni Adırmaz, şehitlikteki mezarlıkları da tek tek ziyaret etti.

GAZİ KIZINA BİLGİSAYAR

Şehitliklerdeki törenlerin ardından, Satı Bahadır Köse’yle birlikte Adana Şehit Aileleri Malülleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden Zihni Aldırmaz, burada okunan Kuran’ı dinledi. Şehit ve Gazi yakınlarıyla konuşan, çocuklara çeşitli hediyeler sunan Aldırmaz, gazi yakını 8 yaşındaki Sevdenur Uyanık’a dizüstü bilgisayar ağmağan etti. Adana Şehit Aileleri Malülleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Melahat Ongun’un ağırladığı Zihni Aldırmaz, şehit yakınlarının, gazilerin ve gazi yakınlarının daima yanında olduklarını, bundan sonra da aynı şekilde hareket edeceklerini söyledi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.