Enver Demirel: Güçlü yapıyı halkla kurduk

enverBiz güçlü bir yapıyı halkla kurduk. ‘Üçlü olsun güçlü olsun’ diyerek başa gelip, milletin kaynaklarını hoyratça yok edenleri vatandaş bir daha iş başına getireceğini söylüyorsa, bu arkadaşlara hayret etmemek içten bile değil. Etimesgutlu, böyle bir slogana bir sefer inanmıştır, gereğini de yapmıştır.

Etimesgut Belediye Başkanı ve MHP’nin Etimesgut adayı Enver Demirel, Eti-Park İş Merkezi ile ilgili, “Önce bakanlığın mağduru olduk, 14 ay bekledik. Daha sonra o olmayınca hastane yapmak için çabaladık ancak Ak Parti ve CHP’li meclis üyelerinin mağduru olduk. Neticede Etimesgut kaybetti. Seçimlerde de kendilerini mağdur edenleri, halkımız mağdur edecektir” dedi.

Rakibi AK Parti adayı Rıza Gezer’in, “Üçlü olsun, güçlü olsun” sloganı ile “Etimesgut’un adını değiştireceğiz” vaadini eleştiren Demirel, özetle şöyle konuştu:

HALK BİR KEZ İNANDI GEREĞİNİ YAPTI
“Etimesgut halkıyla biz zaten güçlü bir yapı kurduk. Bu yapı hizmete döndü. Etimesgut halkı da yaptığımız hizmetlerden çok ciddi bir biçimde memnuniyetlerini ifade ediyor. Şu anda Etimesgut çağdaş bir ilçe haline dönüştü. ‘Üçlü olsun güçlü olsun’ diyerek başa gelip, milletin kaynaklarını hoyratça yok edenleri vatandaş bir daha aynı anlayışla iş başına getireceğini söylüyorsa, gerçekten bu arkadaşlara hayret etmemek içten bile değil. Bu millet aklıselim bir millettir. Biz halkımızın ferasetine inanıyoruz. Dolayısıyla halkımız, böyle bir slogana bir sefer inanmıştır gereğini de yapmıştır.

ETİMESGUT İSMİ İLE BİR SORUNUMUZ YOK
Etimesgut’un adının değiştirilmek istendiğini duydum. Etimesgut’ta yarım milyon insan yaşıyor ve bizim bu şehirde Etimesgut ismi ile herhangi bir sorunumuz yok. Tek bir insanımızın dahi böyle bir şikayeti yok. Bunu kimse değiştiremez. Buranın ismini Büyük önder Atatürk koymuştur. Bizim ismimizden şikayetmiz, sıkıntımız ve sorunumuz yok. Etimesgut’un sıkıntısı hizmet almaktır. Ayrıca, bizim halk ekmek fabrikamızı ortadan kaldırmak isteyenler var. Onlar bunun kolay olmadığını bilmek zorundalar. Ne ismimizle ne fabrikamızla ne kazanımlarımızla ne insanların sosyal yaşamına destek veren hizmetlerimizle kimseyi oynatmayız.”

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.