Alanya’da zafer MHP’nin oldu.

alanya-mKarar YÜCE Milletin

Alanya’nın yeni başkanı Adem Murat Yücel, binlerce partiliye ilk konuşmasını dün gece saat 01.00 sularında yaptı. Eşi Yıldız Yücel ve partililer ile coşkulu partilileri selamlayan Yücel, duygulu anlar yaşadı. Herkesi kucaklayacağını söyleyen Yücel, gösterilen sevgiye ve tezahürattan çok duygulanarak uzun süre gözyaşı döktü.

Alanya’da 30 Mart 2014 yerel seçimlerinin galibi MHP oldu. Başkanlık 15 yıl aradan sonra değişerek yeni başkan Adem Murat Yücel oldu. Sandıkların açılmasının ardından dolmaya başlayan seçim ofisinde ilk sandıktan sonuç gelmesinin ardından heyecanlı dakikalar yaşandı. İlçe teşkilatında kurulan bilgi işlemden sisteme girilen veriler an be an ofiste bekleyen partililere aktarılarak zaman zaman sevinç yaşandı. Sonuçların hemen hemen kesinleşmesinin ve diğer partilerde vedalaşma haberlerinin ardından Adem Murat Yücel’in konuşması için seçim ofisi önündeki boş araziye otobüs hazırlandı. Toplanan binlerce partili ile yol trafiğe tamamen kapandı. Bir süre heyecanlı bekleyişin ardından Yücel, alana giriş yaptı. Yücel, eşi Yıldız Yücel, İlçe Başkanı Cafer Uyar, Antalya Milletvekili Mehmet Günal ve partililer eşliğinde gelirken Uyar, ilk konuşmayı yaparak emeği geçen herkese teşekkür etti.

HAVAİ FİŞEK GÖSTERİSİ İLE KUTLANDI
Uyar’ın kısa selamlama konuşmasının ardından büyük tezahüratlar ve alkışlar eşliğinde Alanya’nın yeni başkanı Adem Murat Yücel, otobüs üzerine çıktı. Yücel’in çıkışı ile havai fişek gösterisi başlatıldı ve 10 dakika sürdü. Coşkulu kalabalığı selamlayan Yücel, duygulu anlar yaşadı. Kendisini bu göreve layık gören herkese şükranlarını sunan Yücel, zorlu bir sürecin hep birlikte başarıldığını ifade ederek sonuçların Alanya ve ülkeye hayırlı olmasını diledi. Sadece bize oy verenlere değil, herkesin başkanı olacağını söyleyen Yücel, “Büyük Alanya’da herkesi kucaklayacağız, kimseyi ötekileştirmeyeceğiz, herkese eşit ve adil davranacak, herkesin başkanı olacağız” diye konuştu. “Çok büyük bir Alanya sevdalısı olacağım” diye devam eden Yücel, şunları söyledi:

‘BU SONUÇ HERKESE ÇOK ŞEY GÖSTERDİ’
“Alanya’da ilk kez bu seçim sonuçları göstermiştir ki dedikodu, yalan, iftira, karalama, üstü kapalı tehditler ile her zaman kaybetmeye mahkûmdurlar. Halkımız bunlara en güzel cevabı vermiştir. Sağduyu, sabır, doğruluk ve güven kazanmıştır. Bundan sonraki en önemli görevim herkesin huzurlu, güvenli, mutlu bir şekilde Alanya’da yaşaması için çalışmak olacaktır. Hepinizi en içten sevgiyle muhabbetle kucaklıyorum.” Destekçilerini son kez selamlayarak konuşmasına son veren Yücel, duygulu anlar yaşayıp gözyaşlarına hâkim olamadı. İlçe Başkanı Uyar’a ve Antalya Milletvekili Mehmet Günal’a sarılan Yücel, uzun süre mutluluktan ağladı. Bayılmasından endişe eden partililer Yücel’i sıkıca tuttu. Uyar, tam bir yıl önce Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye verdiği sözün yerine getirildiğini belirtti. Konvoy yapmayacaklarını belirten Uyar, hep birlikte kutlamanın mazbatayı aldıktan sonra yapılacağını kaydetti.

alanya-k2

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.