Işık: “Namusa göz dikenlerle mücadelemiz devam edecek”

30 Mart günü Yapılan Mahalli İdareler seçimlerinde bir çok sandıkta usulsüzlük ve yanlış uygulamaların yapıldığını belirten Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya Belediye Başkanı adayı ve Millet vekili Prof. Dr. Alim Işık halkla birlikte yüksek seçim kuruluna itiraz etti.
“NAMUSA GÖZ DİKENLERLE MÜCADELEMİZ ÖLÜMÜNE KADAR DEVAM EDECEKTİR”
Partililer ve çok sayıda vatandaşla birlikte Kütahya Merkez İlçe Seçim Kurulu başkanlığına gelen Işık itiraz başvurusundan sonra adliye önünde yaptığı açıklamada “Milliyetçi Hareket partisi Kütahya Belediye Başkan adayı ve Milletvekili olarak şahsım ve partimizin yetkili avukatları Edip İlkay Sunay ve Süleyman Kartal tarafından hazırlamış olduğumuz itiraz dilekçelerimizi 1 Nisan 2014 tarihi saat 14:35’te Merkez İlçe Seçim Kuruluna iletmiş bulunmaktayız. Bundan sonraki tüm süreç yasal haklarımızın korunması ile ilgili mücadelemizle devam edecektir. Milletimizin oyunu namus olarak kabul ederiz inancımız bunu gerektirir namusa göz dikenlerle mücadelemiz ölümüne kadar devam edecektir” dedi.

“BU NAMUSA GÖZ DIKENLERIN GÖZÜNÜ ALLAH NASIL BILIYORSA ÖYLE YAPSIN”

Toplam 528 sandık hakkında tespit edilen tüm usulsüzlüklerin tek tek dilekçelerle kaydedilip gerekli tutanakların ilgili kurumlara teslim edildiğini belirten ve Kütahya’nın geleceğinde benimde katkım olsun diyerek isimsiz kahramanlar olarak oy veren tüm Kütahya’lılara teşekkür eden Işık “Hukukla ve yasal bazda sonuna kadar mücadelemiz devam edecektir hukuk dışı ve yasadışı hiçbir işimiz olmayacaktır. Ama hukuk dışı ve yasadışı davrananlarla mücadelemiz Allah indinde ve milletimizin nezdinde çok önemli olduğunu düşünüyorum hiç merek etmeyin sevgili hemşehrilerim sizin namusunuz bize emanettir. Milletimizin sandığa attığı oyları biz namus olarak görüyoruz. Bu namusa göz dikenlerin gözünü Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın” dedi.

“KULA KUL OLANLAR BURALARA GELIP ADAM GIBI KONUŞAMAZLAR”

AKP Kütahya Milletvekili Soner Aksoy’ un “AKP’ ye oy vermeyenler haşhaşidir” söylemine de cevap veren Işık “onun ne olduğuna milletimiz karar verecek kendisi düne kadar haşhaşiydi bugün ne olduğunu önce kendisi öğrensin, bugün haşhaşi dedikleriyle dün sarmaş dolaş medya mensuplarına yansımış olan görüntülerini kendine iade ediyoruz onlarında açıklamasını yapsın kimsenin kimseyi tepeden bakarak küçük görme hakkı yok kula kul olanlar buralara gelip adam gibi konuşamazlar onların haşhaşi dediği buradaki vatan evlatlarıdır, haddini bilsin. Ağzından çıkanı kulağı duysun ” şeklinde konuştu.

“BU SANDIĞIN SONUCU ALIM IŞIĞI BURADA BAŞKAN İLAN EDECEKTİR”

Müracatlarının yasal süreç olan 24 saat içerisinde değerlendirileceğini belirten Işık yapılan usulsüzlüklerin ne şekilde olduğuna dair sorulan sorulara şu şekilde cevap verdi; “ Milliyetçi Hareket Partisinin oyları çalınıyor bir sandıktan partimize 185 oy çıkan bir sandıktan 12 oy çıktığı belirtiliyor, ayrıca usulsüz dışarıda pusula bastırıp millete verip içeride en fazla yüzde on beş oranında olması gereken fazla oy pusulalarının yüzde elli oranında olduğunu görüyoruz. Bu bir tarihtir bugün demokrasiye kurşun sıkanlar milletin oyuna ve namusuna göz dikenler inanıyorum ki kendi vicdanlarında mahkum olacaklardır. Bu sandığın sonucu Alim Işığı burada başkan ilan edecektir” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.