Yücel: Hep birlikte yöneteceğiz

hep-birlikte-yonetecegiz1ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ve yönetimi, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret ederek başarılar diledi. Yücel, ALTSO ve bütün sivil toplum kuruluşlarının görüşlerine ve önerilerine açık olduklarını vurguladı.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 30 Mart 2014 Pazar günü yapılan yerel seçimlerde göreve gelen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Şahin, ziyarette yaptığı açıklamada Yücel’in ticaret erbabına verdiği önemi çok iyi bildiklerini belirterek, ALTSO ile Alanya Belediyesi’nin işbirliği içerisinde çalışmaya devam edeceğini söyledi.

Şahin, “Gerek Alanya tanıtımında olsun, gerek burada yapılması gereken ne varsa birlikte yaparız. Ayrıca belediyenin de ticaret erbabını kırmayacağını biliyoruz. Ben ve yönetim kurulu üyelerim adına size hayırlı olsun diyor ve görevinizde başarılar diliyorum” dedi. Yücel, ziyaretlerinden dolayı Başkan Şahin ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, “Biz oldubitti mantığı ile değil, bütün sivil toplum örgütlerimiz, derneklerimiz, kent konseylerimiz ile hep birlikte bu memleketi yöneteceğiz. Yediden yetmişe herkesin önerilerine açığız. Burada bir tane taşı taş üstüne koymaya çalışanlara da fikir olarak da hizmet olarak da açığız. Elimizden gelen gayreti gösterelim, sizlerde bölgenin dinamiklerisiniz. En sayılı odalarımızdansınız. Sizin önerilerinize her zaman açığız. Yeter ki insanlar mutlu olsun” diye konuştu.

Gazetecilerden teşekkür ziyareti

Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkan Yardımcısı ve Haber Alanya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Rıza Yanık, Yeni Alanya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ferit Kesen, DHA Alanya Temsilcisi Teoman Eriş, Sabah Gazetesi Alanya Muhabiri Engin Anak ve Haber Alanya Gazetesi Haber Müdürü Volkan Yüksel, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret ettiler. Yücel’e hayırlı olsun dileklerini ileten gazeteciler, Alanya Belediyesi’nde oluşturulmakta olan Basın Bürosu için de teşekkür ettiler. Yücel, gazetecilerle bir süre sohbet etti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.