Gökçek: Dost bildiğimiz, sırtımızdan vurdu

30 Mart yerel seçimlerinde 5. kez başkanlığa seçilen Melih Gökçek, seçim sürecinde ihanete uğradığını söyledi ve ekledi: “Bir CHP’linin bana yapmış olduğu düşmanlık, benim için tın gelir, tırıs geçer, ama dostumuz olan insanların sırtımızdan vurması bizi yaralıyor. Hayatta beklemediğim ihanete maruz kaldım.”

Ankara Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) görevlileri ile Ak Parti Ankara İl Teşkilatı temsilcilerine teşekkür yemeği veren Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, özetle şöyle konuştu:
“Hayatta beklemediğim ihanete maruz kaldım. Dost bildiğimiz, kardeş diye bağrımıza bastığımız, kıllarına zarar geldiği zaman o zararın kendimize geldiğine inandığımız arkadaşlar tarafından sırtımızdan vurulmak gerçekten çok acı bir hadise. Ama inanıyorum ki onların da büyük bir ekseriyeti zaman içerisinde murakabe yapıp, yapmış oldukları yanlışı inşallah idrak edecekler. Bir CHP’linin bana yapmış olduğu düşmanlık, benim için tın gelir, tırıs geçer, ama dostumuz olan insanların sırtımızdan vurması bizi yaralıyor.

HAKKIM VARSA İSTERİM

Keçiören’de adamın teki, tamam bizim partiden olmadı, bizden de intikam almak istiyordu, gitti Büyük Birlik Partisi’nden girdi, girersin kardeşim, yarışırız, yeneriz, yeniliriz ayrı konu ama kalkıp da senin ideallerine, davana düşman olan insanların yanında sen nasıl yer alırsın? Allah aşkına bunu bana izah etsinler, gelip de helallik isteyene hepsine hakkımı helal ederim, ama bu şekilde helallik almadan gidenlerin hepsinden inşallah Cenab-ı Allah katında hakkımı, bir ufacık hakkım varsa isterim, niye? Bu ihaneti yapmamalılardı.”

CUMHURBAŞKANI’NA KATKIMIZ OLUR
Gökçek, yarım bırakılan çok büyük projelerinin olduğunu dile getirerek, “Bu projeleri özellikle Cumhurbaşkanlığı seçiminden önce bitirecek olursak, özellikle müstakbel Sayın Cumhurbaşkanımıza da çok büyük bir katkımız olacağından hiçbirinizin şüphesi olmasın. Onun için Ağustos ayına kadar biraz daha el ele verip çalışacağız inşallah” diye konuştu.

PİŞMANLIKLARI ARTACAK
Seçimlerin ardından pişmanlık duyan bazı kişilerle ilgili duyumlar aldığını ifade ederek, “Bir arkadaşım anlattı, berberde bir ülkücü genç, ‘Arkadaş bize kalkıp CHP’ye de oy verdirdiler ya iki gündür uyuyamıyorum, üzerimdeki bu yükü nasıl atacağım bilmiyorum’ diye konuşuyormuş, onun için biz iyi davranı
brsak, biz iyi çalışırsak, onların pişmanlıkları artacak” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.