ADANA İÇİN İŞBİRLİĞİ ZAMANI

valilik-ziyaret1ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN SÖZLÜ, ADANA VALİSİ HÜSEYİN AVNİ COŞ’U MAKAMINDA ZİYARET ETTİ… SÖZLÜ VE COŞ, ADANA’YA HİZMET YOLUNDA KAMU KURULUŞLARININ BİRBİRİNE DESTEK OLMASI GEREKTİĞİ KONUSUNDA GÖRÜŞ BELİRTTİ…

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş’u ziyaret etti.

Kamunun bir bütün olduğunu söyleyen Hüseyin Sözlü, “Belediyeler seçimle geliyor olsa da kamunun bir parçasıdır. Bunu devam ettirmek, daha sağlamlaştırmak noktasında Adana’da kamunun en üst düzey temsilcisi sizsiniz. Adanamıza iyi hizmetler yapmak istiyoruz. Desteğinizi talep ediyoruz. Sizin de Adana’ya hizmet etme, katkı koyma yolunda istekleriniz olursa biz desteğe hazırız” dedi.

Vali Coş da Hüseyin Sözlü ve çalışma arkadaşlarını tebrik ederek vatandaşa hizmet yolunda başarı diledi. Coş şöyle devam etti: “Halka hizmet etmek isteyen bütün kamu kurumlarının yanında olacağız. Olumlu, hayırlı, verimli, güzel olan her işe destek vermeye, yardımcı olmaya devam edeceğiz. Başkanın ve değerli çalışma arkadaşlarının güzel hizmetler vermesini bekliyoruz. Bu konuda valilik olarak da devletin Adana’daki bütün kurum ve kuruluşlarıyla yerel yönetimlerimizle halka hizmeti Hakk’a hizmet bilen bir anlayışla çalışacağız. Meclis üyelerimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız göreve başladı, hayırlı uğurlu olsun, başarılar diliyorum.”

Ziyarette Adana Büyükşehir Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Salih Gökçe de bulundu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.