Çapulculardan Türel’e destek

antalya-1KONYAALTI Çapulcular Halk Meclisi, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in Konyaaltı Sahili’nin ücretsiz halka açılacağı yönündeki açıklamasına destek verdi.

Konyaaltı Sahili’nde toplanan yaklaşık 50 kişilik grup, ‘Konyaaltı sahilleri halkındır sermayeye bırakmayacağız’ ve ‘Diren Türkiye’ pankartları açtı. İnsan zinciri oluşturan ve bir süre slogan atan grup adına Tülin Koç basın açıklamasını okudu. Sahillerin halkın olduğunu ve k?r edilecek yerler olmadığını daha önceki eylemleri ve açıklamalarında dile getirdiklerini hatırlatan Tülin Koç, halka ucuz ve temiz hizmetin belediye tarafından verilmesi gerektiğini savunduklarını ifade etti.

DOĞRU BULUYORUZ, TAKİPÇİSİYİZ

Bu amaçla Konyaaltı Sahili ile ilgili taleplerini ve topladıkları 10 bine yakın imzayı Antalya Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi’ne teslim ettiklerini aktaran Tülin Koç, “Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Menderes Türel taleplerimizi dikkate alarak birkaç gün önce yapmış olduğu basın toplantısında Konyaaltı Sahili’nin ücretsiz ve belediye çalışanları tarafından halka hizmet vereceğini kamuoyuna açıklamıştır. Belediyeler halka kamusal hizmet veren kurumlardır. Dolayısıyla Sayın Türel’in sosyal belediyeciliğin gereği olarak almış olduğu bu kararı doğru buluyor ve bu kararın devamlılığının takipçisi olacağımızı buradan ilan ediyoruz” dedi.

Basın açıklamasının ardından grup dağıldı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.