Sabreden derviş Murat’ına ermiş

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Saburlar Mahallesi muhtarının verdiği yemekte yaptığı konuşmada, bölgeye getirilecek hizmetler noktasında biraz daha sabırlı olmalarını istedi.

SABURLAR Mahallesi Muhtarı Bilal Barcın ve ekibi, 30 Mart yerel seçimlerinde elde ettikleri başarılarını, mahalle halkına verdikleri yemekle kutladılar. Saburlar İlkokulu bahçesinde düzenlenen yemeğe, 30 Mart’ta Alanya Belediye Başkanı seçilen MHP’li Adem Murat Yücel, Başkan Yardımcısı Adem Er, Alanya Belediye Meclisi’nin MHP’li üyeleri Abdullah Öztürk ve Mustafa Kula ile AKP’li Ertuğrul Akay, AKP İlçe Başkanı Hüseyin Güney, eski Avsallar Belediye Başkanı Hüseyin Enver Görgülü, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Muhtar Bilal Barcın ile azalar İsa Babayiğit, Mehmet Emin Babayiğit, İsmail Barcın ve Mustafa Bilen, davetlileri kapıda karşıladı. Okunan Kuran-ı Kerim ve duaların ardından vatandaşlara yönelik bir konuşma yapan Başkan Yücel, Alanya halkından sabır istedi.

‘GÜZEL GÜNLER ÇOK YAKINDA’
Başkan Yücel, “Seçimden sonra Büyük Alanya’nın sistemini halen oturtmaya çalışıyoruz. Sizlerden biraz daha sabır istiyoruz. Çünkü artık sadece Alanya merkezi değil, mahalleye dönüşen16 beldeyi ve 68 köyü de kucaklayacak bir yönetim oluşturuyoruz. Dolayısıyla sistemi oturtmak için biraz zamana ihtiyacımız var. Sizlere bu zaman içinde gösterdiğiniz sabırdan dolayı teşekkür ediyorum. Alanya Belediyesi olarak elimizden gelen hizmeti buralara getireceğiz” dedi. AKP İlçe Başkanı Hüseyin Güney de yaptığı konuşmada, AKP olarak amaçlarının hizmet olduğunu dile getirdi. Güney, “Geçmişte yaptığımız hizmetler ortada, inşallah önümüzdeki dönemde el birliği ile köylerimizin sorunlarını çözmeye çalışacağız” diye konuştu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.