Çukurova Belediyesi’nin tabelasına TC eklendi

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, vatandaşlardan gelen talep üzerine belediye binasına ‘TC’ logosu ekletti. Alkışlarla karşılanan değişiklik için Başkan Çetin, “Bu hassasiyetin anlayışla karşılanması gerekir. TC ortak paydamız.” dedi.

Her hafta cuma günleri belediyenin bahçesinde vatandaşlardan gelen talep ve şikayetleri dinleyen Çetin, ‘belediye binasında neden TC logosu yok’, şeklinde yakınmayla karşılaştı. Görevlilere talimat veren Soner Çetin, “Merak etmeyin, gelecek hafta bu logoya Türkiye Cumhuriyeti’nin kısaltılmış harfleri TC de eklenmiş olacak.” dedi. Kabartma TC harfleri, bir reklam şirketi ve belediye görevlileri tarafından belediye binasının tabelasına asıldı. Bu talebin kısa süre içinde yerine getirilmesinin anlamlı olduğunu söyleyen vatandaşlar, Başkan Çetin’e duyarlılığından ötürü teşekkür etti. Vatandaşlardan gelen şikayet ve talepleri kısa vadede değerlendirmeye çalıştıklarının altını çizen Çetin, “Vatandaşlarımızın TC logosuna yönelik hassasiyetini çok iyi anlıyorum. Biz de gereğini hemen yaptık. TC ibaresinin bir belediye binasında bulunması gerekir. Türkiye Cumhuriyeti, Atatürk ilkeleri ve Türk Bayrağı konusunda son derece hassasız.“ diye konuştu.