Başbakan açıklaması ile Ankara belediyesi böyle hareketlendi

basbakan-aciklamasi-ile-ankara-belediyesi-boyle-hareketlendiBaşbakan açıklaması ile Ankara belediyesi böyle hareketlendi. Törende kalabalığa seslenen Gökçek, “Şimdiye kadar tecrübe kazandık asıl büyük işleri önümüzdeki dönem yapacağız” dedi.

Ak Parti Ankara İl Başkanlığı, yeniden Belediye Başkanlığı’na aday gösterilen Melih Gökçek için Büyükşehir Belediye Binası önünde tören düzenledi. Törene belediye işçileri ve personelleri cep telefonu mesajıyla davet edildi. Belediye çalışanları için Kızılay ve Ulus’tan araç kaldırıldı. Tören alanına Başbakan Erdoğan ile Gökçek’in fotoğrafları yerleştirildi, “Ankara seninle bir başka güzel”, “Allah sizi başımızdan eksik etmesin” ve “Durmak yok Gökçek ile yola devam” yazılı pankartlar asıldı. Saat 12.00’dan itibaren toplanmaya başlayan belediye çalışanları Türk Bayrakları taşıdı. Tören alanına kalabalığın alkışları arasında gelen Gökçek, “Ankara’nın bağları” şarkısı eşliğinde seçim otobüsüne çıktı.

Şimdiye kadar tecrübe kazandık

Otobüsün üzerinden kalabalığa seslenen Gökçek, şunları söyledi:
“4 dönemdir yani 20 senedir birlikte mücadele ediyoruz. Sayın Başbakanımız biraz önce aday adaylıktan adaylığa geçmemi temin eden açıklamayı yaptı. Yeniden Ankara’ya aday oldum. Benim için gerçekten büyük bir gurur. Bugün bu töreni bana yaşatan mesai arkadaşlarım ve personelime şükranlarımı sunuyorum. 5. defa aday olmak Gökçek’in kendisine ait olan bir başarı değil, bu hepimizin müşterek başarısı. Bozkır Ankara’yı aldık, yeşil Ankara yaptık. Havası kirli Ankara’yı aldık temiz Ankara yaptık. Suyu olmayan Ankara’yı aldık 2050’ye kadar hazır suyu olan hale getirdik. Yollarımız, caddelerimiz ve yaşam tarzımız değişti. Şimdiye kadar tecrübe kazandık asıl büyük işleri önümüzdeki dönem yapacağız. Rabbim bizi mahçup etmesin, şaşırtmasın, şımartmasın. Ankara’da inşallah daha güzel bir dönemde birlikte mücadele etmek üzere sizler de söz bize söz veriyorsunuz inşallah.”

Ailesi de yanındaydı

Gökçek’e tören sırasında eşi Nevin Gökçek, oğulları Ahmet ve Osman Gökçek ile türbanlı bir belediye meclis üyesi de eşlik etti. Gökçek’in konuşması sık sık “El salla, el salla, büyük başkan el salla” sloganlarıyla kesildi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.