BELEDİYE ENCÜMENİ TOPLANDI

Alanya Belediye Encümeni, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlığında toplandı. Encümen toplantısında yazı işleri, zabıta, fen işleri ve mali işler müdürlüklerinden gelen talepler ve evraklar görüşüldü. Ayrıca Alanya merkez ve beldelerde sözleşmesi biten ve yeni belirlenen noktaların ATM ihalesi görüşüldü.

BELEDİYE BİNALARINA İTİRAZ EDİLECEK

Encümen toplantısından sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Belediye bütçesine katkı yapmak ve düzenli gelir artışı sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz.” dedi. Eski belde belediye binalarının Milli Eğitim Müdürlüğü’ne devredilmesi ile ilgili soruları da yanıtlayan Yücel, “Altyapısını oluşturduk. Gerekli ve hukuki itirazlarımızı başlatacağız.” açıklamasını yaptı.

FESTİVALİMİZ KAYNAŞMA ÖRNEĞİDİR

14. Uluslararası Alanya Turizm ve Kültür Festivali’nin başarıyla gerçekleştirildiğini söyleyen Başkan Yücel, “Bu yıl yörük göçü canlandırılması ve kortej yürüyüşümüzle daha coşkulu ve daha katılımlı bir festival gerçekleştirdik. Festivalimizin amacı sosyal ve kültürel değerlerimizi yaşatmak ve insanlarımızı bir arada tutmaktır. Festivalimiz uluslar arası boyutta bir kaynaşma örneğidir. Biz, bu amacımızı gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz. Halkımız da mutlu. Festivalimize katılan yabancı heyetler de buradan hoşnut ayrıldılar. Çok güzel referanslarla dönüyorlar. Burada onlara sergilediğimiz değerleri ülkelerinde aktaracaklar. İlçemizin birçok ülkede tanıtımını yapacaklar.” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.