BÜYÜKŞEHİR’DEN, BAŞKENTLİ YAŞLILARA MUHTEŞEM TATİL FIRSATI

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YAŞLILARA HİZMET MERKEZİ ÜYELERİ, AKÇAY TATİL KAMPI’NDA MUHTEŞEM BİR TATİL KEYFİNE DOĞRU YOLA ÇIKTI…

-YAŞLILARIN ARDINDAN AKÇAY TATİL KAMPI, YAZ BOYUNCA BAŞARILI ÖĞRENCİLER İLE ENGELLİLERİ AĞIRLAYACAK

Yaz boyunca başarılı öğrenciler ve engellilerin misafir olduğu Ankara Büyükşehir Belediyesi Akçay Tatil Kampı’nın ilk konukları Yaşlılara Hizmet Merkezi üyeleri olacak. Başkentli 60 yaş üstü yaklaşık 280 kişi, muhteşem bir tatil için Akçay’a gitti.

Büyükşehir Belediyesi Yaşlılara Hizmet Merkezi üyeleri, Büyükşehir Belediyesi’nin otoparkında buluşarak, tatil heyecanını ilk dakikalardan itibaren yaşamaya başladılar.

Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Girişi önünde bulunan parkta buluşan Ankaralılar, burada hem dinlendiler hem de yeni dostluklara kapı açtılar.

Mutlulukları gözlerinden okunan yaşlılar kendilerine tanınan bu imkan nedeniyle sevinçlerini ifade ederlerken, kendilerini yolcu etmeye gelen yakınları ile de vedalaştılar.

Büyükşehir Belediyesi Yaşlılara Hizmet Merkezi üyeleri, otobüslerdeki hazırlıkların kısa bir süre içinde tamamlanmasını ardından otobüslere alındılar.

Büyükşehir Belediyesi’nin misafiri olarak doyasıya bir tatil keyfi yaşayacak olan Başkentli 60 yaş ve üstü yaşlılar, özel otobüslerle uzmanlar eşliğinde yola çıktılar.

Yaşlıların ardından Akçay Tatil Kampı, tüm yaz boyunca öğrenciler ve engellileri ağırlayacak.

– 5 YILDIZLI OTEL KONFORUNDA…

Büyükşehir Belediyesi’nin 5 yıldızlı otel konforundaki 296 yataklı dev tesisinde öğrenciler, engelliler ve yaşlılar; geziler, eğlenceler ve turnuvalarla yıllardır muhteşem bir tatil keyfi yaşıyor.

Sosyal hizmet uzmanından iletişim uzmanına, yemek personelinden cankurtaranına, doktorundan hemşiresine, ambulansından itfaiyesine kadar 60’a yakın uzman kadroyla hizmet veren Akçay Tatil Kampı, huzur ve güvenin adresi oluyor.

Akçay Tatil Kampı’nın konukları deniz, güneş, doğal güzellikler ve tarihi gezilerle buluşuyor.

-“ÇOK MUTLUYUZ”

Büyükşehir Belediyesi Yaşlılara Hizmet Merkezi üyelerinden bazıları yolculuk öncesi duygularını şöyle ifade ettiler:

Fatma Özkara (75) : Çocuklarım yurtdışında. Akçay’a ilk defa gidiyorum, çok mutluyum, çok memnunum. Allah Devletimize, Belediyemize daha çok versin, her şeyin başı sağlık…

Mustafa Aksoy (74): İlk kez gidiyoruz, eşim de ben de çok mutluyuz. Büyükşehir Belediye Başkanımıza hizmetleri nedeniyle teşekkür ederiz…

Halil Yaşar (63): Büyükşehir Belediyemizin böyle bir organizasyon yapması çok güzel…Her şey için çok teşekkür ederiz…

Yurdanur Gürleyen (76) : Emekliyim, ilk defa Akçay’a gidiyorum. Daha önce gidenler, çok memnun döndüler. Çanakkale’ye de gezi düzenleniyormuş, bizim gibi yaşlılara böyle hizmet edilmesi çok güzel bir şey. Allah razı olsun diyoruz, tatile gidemeyen insanlar var aramızda, herkes memnun…

Veysel Başkaya (70): Türk Telekom’dan emekliyim. Emin olun bu gezi ile ilgili düşüncelerimi tarif edemem, çok mutluyum, çok sevinçliyim. Bu gerçek bir hizmet, bambaşka bir hizmet, Başkanımıza çok teşekkür ederim…

Cafer Aydoğan (84): Kore gazisiyim. Akçay’a eşim Şadiye Aydoğan’la birlikte gidiyoruz. Allah Devletimize, milletimize zeval vermesin.

Asuman Demir (63) : İlk defa Akçay’a gidiyorum, geçen sene çok istemiştim ama olmamıştı, bu sene kurada çıktı çok mutluyum. Başkanımız Melih Gökçek’ten Allah razı olsun, şimdiye kadar hiçbir kurumdan böyle bir iyilik görmemiştim, Çanakkale’yi görmeyi çok istiyorum.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.