GÜRDAL: 30 YILDIR ALANYA’YI TAKİP EDİYORUM

“30 yıldır Alanyalı’yım” diyen Turizm eski Bakanı İbrahim Gürdal, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Isparta, Burdur ve iki dönem Antalya’da olmak üzere toplam 4 dönem milletvekilliği yapan Turizm eski Bakanı İbrahim Gürdal, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.
30 yıldır Alanyalı olduğunu söyleyen eski Turizm Bakanı İbrahim Gürdal, “Ben ne Başkanımız Adem Murat Yücel’in ne de Alanya’nın yabancısıyım. Alanya’yı 30 yıldır takip ediyorum. ” dedi.

Antalya’dan çıkan ilk ve son Turizm Bakanı olduğunu kaydeden Gürdal, 1977 yılında İstanbul’da 44 bin yatak kapasitesi bulunduğuna dikkat çekerek, “Antalya şu anda 1 milyon’a yakın nitelikli yatak kapasitesine sahip. 250 bin de belediye belgeli yatakları ilave ettiğimiz zaman bu rakam 1 milyon 250 bin’i buluyor. 5 yıldızlı otellerin 400 kilometre boyunca dizildiği dünya da başka bir ülke yoktur sanıyorum. Tek eksiğimiz tanıtım ve markalaşamamak. “ dedi.Büyükşehir Yasası’na da değinen eski Bakan İbrahim Gürdal, “Yeni yasa gereği belediyeler deneme yanılma metodu içine girdi. Ancak ben sizin bu deneme yanılma sınavını başarıyla atlatacağınızı düşünüyorum. Aldığınız oyların çoğunda kendi isminizi taşıdığınızı biliyorum. Çünkü siz doğru bir insansınız. Bizler her zaman sizin destekçiniz olacağız. Allah yolunuzu açık etsin” dedi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Gürdal’a üzerinde eski Alanya Kalesi resmi bulunan bir tablo hediye etti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.