Muğla Belediyeleri personeline “Stratejik Plan” eğitimi verildi

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Ege Belediyeler Birliği’nin katkılarıyla Dr. Kadir Timurturkan tarafından Muğla Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerin personellerine “Stratejik Plan” eğitimi verildi.

Menteşe Belediyesi Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi’nde düzenlenen eğitime Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Ege Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Yusuf Ali Karan, Muğla Büyükşehir, Menteşe, Fethiye, Marmaris, Milas ve Bodrum Belediyesi personelleri katıldı.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, “Stratejik Plan” konulu eğitimden önce yaptığı konuşmada belediyelerde görev alan yöneticilerin stratejik planlar konusunda çalışanlarla birlikte hareket ederek 5 yıllık planlar yapmasının faydalı olacağını söyledi. Başkan Gürün; “Yönetici arkadaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda eğitim ve hizmet anlamında eksikliklerimizi belirleyerek bu konularda çalışanlarımıza eğitim veriyoruz. Stratejik plan, 5 yıl süreyle muhtemel bütçenizi ve tespit edilen ihtiyaçlara göre belediye olarak konulan vizyon doğrultusunda hangi yatırımların ne zaman ve nasıl yapılacağının planlanması gibi çağdaş yönetimlerde olması gereken bir yapı. Stratejik planların başarılı olabilmesi için hazırlanan stratejik planların profesyonel kadrolara aktif olarak tüm birimlerin katılması ve görüşlerini bildirmesi ile mümkün olabilir. Dr. Kadir Timurturkan hocama “Stratejik Plan” eğitimi için ve Ege’de belediyeleri bir şemsiye altında toplayan Ege Belediyeler Birliği’ne teşekkür ediyorum.” dedi.

Katılımın yoğun olduğu toplantıda daha sonra Dr. Kadir Timurturkan tarafından belediye personellerine “Stratejik Plan” eğitimi verildi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.