KOZAN’DA, BÜYÜKŞEHİR’IN GEZİCİ PLATFORMUYLA RAMAZAN COŞKUSU

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN RAMAZAN AYI BOYUNCA İLÇELERDE DÜZENLEYECEĞİ RAMAZAN ŞENLİKLERİNİN İLK KOZAN’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ. KOZAN HALKININ BEĞENİYLE İZLEDİĞİ ŞENLİKLERDE, KARAGÖZ-HACİVAT’TAN ORTA OYUNUNA, HAVAYİ FİŞEK GÖSTERİSİNDEN İLLÜZYON ŞOVUNA KADAR RENKLİ GÖSTERİLER SUNULDU.

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan ayı dolayısıyla Adana’nın ilçelerinde, gezici platformla düzenlediği Ramazan Şenlikleri’nin ilki Kozan’da gerçekleştirildi. Karagöz-Hacivat oyununun sergilendiği, orta oyunundan örneklerin sunulduğu, dans gösterilerinin gerçekleştirildiği şenliklere Kozanlılar yoğun ilgi gösterdi. Havayi fişek gösterisi, Aşık ile Maşuk oyunu, alanı dolduran Kozanlılardan beğeni aldı. İllizyon şovu sırandaysa Kozanlılar adeta nefeslerini tuttu.

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, Adana Büyükşehir Belediyesi’ne, Ramazan Şenliği Etkinliği’nden dolayı teşekkür etti, benzer etkinliklerin süreceğini söyledi.