YÜCEL, MECLİS ÜYELERİ İLE İFTARDA BULUŞTU

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, İskele’de düzenlenen Ramazan Meydanı etkinlikleri kapsamında ALKOD çadırında meclis üyeleri ile iftarda buluştu

Alanya Çevre Koruma ve Dayanışma Derneği (ALKOD ) Başkanı Ömer Göker’in ev sahipliğinde Rıhtım’da kurulan Ramazan Meydanı’nda düzenlenen iftar yemeğine Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, belediye meclis üyeleri, Müftü Mustafa Topal ve ALKOD yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Eski Ramazan geleneklerinin yaşatıldığı meydanda emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Yücel,”Hepinizin Ramazan-ı Şerif’i, hayırlı olsun. Birlik ve beraberlik içinde Alanyamıza en güzel hizmetleri yapmanın gayreti içerisindeyiz. Ramazan’ın tüm İslam Alemine huzur ve sağlık getirmesini dilerim” dedi.

Meclis üyeleri, kendilerini iftarda bir araya getirdiği için Başkan Yücel’e teşekkür ettiler.