Başkan Türe Yaylalar’da

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe haftasonunda Anamur’un yaylalarına çıkarak vatandaşlarla görüştü ve bir takım incelemelerde bulundu.

Yayla gezisine Pazar günü Kaş Yaylası ile başlayan Başkan Mehmet Türe daha sonra Abanoz ve Akpınar Yaylaları’nı ziyaret etti. Yayla esnafı ve yaylacı vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Türe’ye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Belediye Birim Müdürlerinin de eşlik ettiği gezilerde Başkan Türe çöp ve sinekle mücadele başta olmak üzere yol sorunlarını da inceledi. Başkan Mehmet Türe Abanoz’da yeni oluşturulan Pazaryeri’ni inceleyerek ilgili müdürlerden bilgi aldı.

Akpınar Yaylası’nda vatandaşlarla buluşan Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe yaylada yapımı süren Akpınar Bozdoğan Camii inşaatını da gezdi. Cami için gereken her tür yardımın yapılması talimatını veren Başkan Mehmet Türe’ye yaylacı vatandaşlar teşekkür etti.

Öte yandan Anamur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri ve iş makinaları yaklaşık 12 gündür Anamur’un tüm yaylarında yol açma, yapma ve düzeltme çalışmalarına devam ediyor. Anamur’un en uç yaylalarında dahi girmedik ve düzeltmedik yol bırakmayan Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri yaylada kalınan 12 günün ardından ilçeye döndü.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.