71 Evler’i Batıkent gibi yapacağız

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, 71 Evler Mahallesi sakinlerini ağırladı. 71 Evler Mahallesinin başlıca sorunlarını dinleyen Başkan Kurt, bölgeye yönelik projeleri hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

71 Evler Mahallesi sakinleri, mahallelerine pazaryeri talebinde bulundu. Vatandaşlar ayrıca, sinek ve böcek ilaçlama çalışmalarının arttırılması talebinde bulundu. İstek ve önerileri dikkatle dinleyen Başkan Kurt, sorunlara en kısa sürede yanıt verileceğini bildirdi. Başkan Kurt, istek ve taleplerle ilgili olarak birimleri bilgilendireceğini söyledi.

Başkan Kurt, vatandaşlara bayramdan sonra Park ve Bahçeler ile Fen İşleri Müdürleri ile birlikte bölgeyi ziyaret edeceklerinin sözünü verdi.

“UZUN VADELİ ÇÖZÜMLER ÜRETMEYE BAŞLADIK”

Başkan Kurt ayrıca bölgedeki projeleri hakkında vatandaşları bilgilendirerek, “Sanayinin kalkmasıyla o bölge gelişecektir. Size zarar vermeden alt yapı ve üst yapı sorunlarını çözeceğiz. Bu konuda bir ekip kurduk” dedi. Başkan Kurt, Zümrüt Park’a bir belde evi yapılacağının müjdesini de vererek, “Her mahallede bir belde evi istiyoruz. Bizim için sizler daha önemlisiniz. Bu kenti, hep beraber yöneteceğiz, beraber çözüm üreteceğiz. Uzun vadeli çözümler üreteceğiz” dedi.

“KENAR MAHALLE OLMAKTAN KURTARACAĞIZ”

71 Evler bölgesi ile ilgili projeleri hakkında bilgiler veren Başkan Kurt, “Mahallenizde eğlence yerleri yapıyoruz, çocuklar için oyun alanları yapıyoruz. Sizi kenar mahalle olmaktan kurtarıp merkez yapıyoruz. 5 sene sonra mahallenizi Batıkent gibi yapacağız. Belediye imkânları doğrultusunda biz hizmete hazırız” diye konuştu.

“MECLİSLERİ CANLI YAYINDA İZLEYİN”

Mahalle sakinlerine belediye meclis toplantılarını canlı olarak izlemelerini söyleyen Başkan Kurt, “Canlı meclis toplantılarını izleyin, görün. Şehirde olan gelişmelerden, çalışmalardan haberiniz olsun” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.