BAŞKAN GÖKÇEK İFTARDA İMAM HATİPLİLERLE BULUŞTU

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI GÖKÇEK:
“BİZ BURADA İFTAR AÇARKEN FİLİSTİN’ DE DEVAMLI OLARAK YUKARIDAN AŞAĞI BOMBALAR İNİYOR. RABBİM ONLARIN YARDIMCISI OLSUN. BURADAN BAĞIRIYORUZ, PROTESTO EDİYORUZ. BÜTÜN KALBİMİZLE ONLARLA BİRLİKTEYİZ”

-“İNŞALLAH 10 AĞUSTOS’TA BAŞBAKANIMIZIN CUMHURBAŞKANLIĞINI KUTLAYACAĞIZ”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, iftarda İmam Hatiplilerle buluştu. Merkez İmam Hatip Lisesi Bahçesi’nde düzenlenen iftar yemeği sonrası bir konuşma yapan Başkan Gökçek, “Biz burada iftar açarken, Filistin’de devamlı olarak yukarıdan aşağıya bombalar yağıyor. Rabbim onların yardımcısı olsun” dedi.

“BÜTÜN KALBİMİZLE FİLİSTİNLİLERİN YANINDAYIZ”

İftar yemeğine katılanları, “Ramazan-ı Şerefiniz mübarek olsun. İftarınız hayırlı olsun. Gerçekten bugün çok mutlu bir gün” diyerek selamlayan Başkan Gökçek, konuşmasında İsrail’in Gazze’ye düzenlediği saldırılara da değindi. Başkan Gökçek, şunları söyledi:

“Burada hepimiz karınlarımızı doyurduk, özellikle İmam Hatipliler anılarını gözlerinin önünden geçirdiler, tazelediler. Ama bir tarafta da vicdanımız sızlıyor. Biz burada iftar açarken Filistin de yukarıdan aşağı devamlı olarak bombalar iniyor. Rabbim onların yardımcısı olsun. Buradan bağırıyoruz, protesto ediyoruz. Bütün kalbimizle onlarla birlikteyiz. İnşallah sonu mutlaka ve mutlaka iyi bitecek ama bu eziyetleri maalesef çekeceğiz. Allah yardımcıları olsun.”

-“ARTIK İMAM HATİPLİLERE YAKIŞAN BİR OKUL VAR”

Yapımı yeni tamamlanan ve önümüzdeki öğretim yılında eğitim vermeye devam edecek olan İmam Hatip Lisesi hakkında da bilgi veren Başkan Gökçek, “İmam Hatip Okulu’nun eski durumunu da yeni durumunu da biliyoruz. Artık İmam Hatipliye yakışır bir okul var. Her zaman şunu söylemişimdir; ‘Müslüman’ın yeri en güzel olacak’ diye. Onun için imam hatibe yakışanı nihayet oldu. Bundan sonraki öğrencilerimiz için hayırlı uğurlu olsun” dedi.

İmam Hatiplilere yapılan yardımların devam edeceğini belirten Başkan Gökçek, “Başta Merkez İmam Hatip Liseliler Vakfı’na teşekkür ediyorum. Bundan sonra da bundan önce olduğu gibi her zaman kardeşlerimizin yanında olacağız. Her zaman vakfımız ile işbirliği içerisinde olacağız. Ve birlikte yürüyeceğiz” diye konuştu.

“HALKIMIZ SAYESİNDE BAŞBAKANIMIZI CUMHURBAŞKANI YAPACAĞIZ”

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de değinen Başkan Gökçek, “Önümüzde hepimizi bekleyen bir görev var. O görev 10 Ağustos’ta inşallah Sayın Başbakanımızı Cumhurbaşkanı olarak yukarıya çıkartmak” dedi. Başkan Gökçek, konuşmasına şöyle devam etti:

“Bir tarafta dışarıdan ithal bir Cumhurbaşkanı adayı, diğer tarafta milletin içinden çıkmış, milletin yakinen tanıdığı, yaptıklarıyla her zaman yüz akı olan Recep Tayyip Erdoğan. İnşallah 10 Ağustos’ta kendisinin Cumhurbaşkanlığını kutlayacağız. Bunu da başta İmam Hatipliler ve tüm halkımız sayesinde başaracağız. Diyorlar ki ‘yüzde 55’in altında oy almaz’ Yok öyle bir şey… Daha çok çalışacağız. Niye yüzde 60 olmasın. Onun için mücadele edeceğiz. İmam hatipliler en güzel şekilde bu işin altından kalkacaklar. Buna inanıyorum.”

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.