BAŞKAN YÜCEL GEVNE ŞENLİĞİNE KATILDI

Aliefendi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından bu yıl 3.’sü düzenlenen Gevne Şenliği’ne Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’de katılarak destek verdi.

Gevne Yörük Şenliği’nde açık arttırma usulü yapılan ağalık ihalesini 14 bin lira karşılığında Alanya Metal İşleri Odası Başkanı Kerim Taş’ın aldığı şenlikte, hediye çekilişleri de yapıldı.

Gevne Yaylası Şenliği’ne katılım oldukça yüksek oldu. Karaman eski Milletvekili Hasan Çalış’ın da katıldığı şenlikte Sanatçı Mustafa Yıldızdoğan, Mehtap Koç sahne aldı. İki gün süren şenliğin birinci gün akşam yapılan Havai fişek gösterileri şenliğe renk kattı.

BAŞKAN YÜCEL’E TEŞEKKÜR PLAKETİ VERİLDİ

Aliefendi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Rüştü Vural, “Bu yıl 3.’sünü düzenlediğimiz şenliğimize katılan ve desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim. Başta yönetimdeki arkadaşlarım olmak üzere yediden yetmişe bu şenliğin buralara gelmesine katkı sağlayan başta Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel’e ve diğer kurum ve kuruluş yetkililerine teşekkür ederim.”dedi. Dernek Başkanı Vural, konuşmasının ardından Başkan Adem Murat Yücel’e köy halkı adına teşekkür plaketi verdi.

Dernek Başkanı ve Aliefendi Mahallesi’ne teşekkür eden Başkan Yücel, “Yörük kültürümüzü ve geçmişimizi bu şenlik ile bugüne taşıyan herkese teşekkür ederim. Biz bu tür şenliklerin yaşatılması için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Şenliğin son gününde sahne alan ünlü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan, sevilen türküleri ile Gevne halkına unutulmaz bir gün yaşattı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.