Öğrenciler sertifikalarını aldılar

IMG_2330Odunpazarı Belediyesi Yaz Spor Okulları kapanış töreni ve sertifika dağıtım programı yapıldı.

Üniversite Evleri Futbol Sahası’nda gerçekleştirilen törene Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, belediye meclis üyeleri, amatör spor temsilcileri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören Bando Es-Es’in çaldığı marşlarla devam etti.

8 branşta toplam 600 öğrencinin katıldığı Odunpazarı Belediyesi Yaz spor Okulları yaklaşık olarak 2 ay sürdü.

“İLÇEMİZDEKİ OKULLARI BİZ TEMİZLEYECEĞİZ”
Konuşmasına müjdeli bir haberle başlayan Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, “İlçemizde tüm okulların temizliğini bundan sonra biz yapacağız” dedi. “Mademki eğitim parasız. Bu öğrenciler ve veliler için ekstra bir külfet olmamalı” ifadelerini kullanan Başkan Kurt, “Devlet bunu yapmıyorsa biz belediye olarak yaparız. Sporcu çocuklarımızın ve gençlerimizin hem spor yapması hem de eğitimlerine ekstra katkı yapması Odunpazarı Belediyesi’nin borcudur” ifadelerini kullandı.

“SİZLER ARTIK BELEDİYEMİZİN BİR PARÇASI OLDUNUZ”
Konuşmasında öğrenci ve velilere de seslenen Başkan Kurt açıklamasını şöyle sürdürdü: “Biz Odunpazarı Belediyesi olarak ilçemizdeki çocuklarımızın, gençlerimizin her türlü kötü alışkanlıktan kurtulması için ciddi anlamda spora katkı vermek istiyoruz. Odunpazarı Belediyesi bünyesinde kurulacak çocuk ve gençlik kulüplerine çocuklarınızı getirmenizi istiyorum. En önemli şey eğitim. Sizin çocuklarınız için yapacağınız her türlü katkıyı biz genişleterek büyüterek devam ettirmek istiyoruz. Önümüzdeki dönemde daha çok sayıda öğrenciye spor yaptıracağız. Daha çok öğrencimizi kültür ve sanat çalışmalarına davet ediyoruz. Çocuklarımız sporlarını yaparken biz velilerimizle Odunpazarı’nın yönetilmesini tartışmalıyız. Sporcu kardeşlerime bu işi bırakmak yok devam ediniz diyorum. Buna devam ettiğiniz zaman Odunpazarı Belediyesi’nden her türlü desteği eğitim alanında göreceğinizi bilmenizi istiyorum. Yıl içinde her türlü sıkıntınızı müdürlüğümüze ve başkanlığımıza rahatlıkla iletebilirsiniz. Çünkü siz Odunpazarıspor’un ve Odunpazarı Belediyesi’nin bir parçası oldunuz. Biz sizi bırakmak istemiyoruz. Önümüzdeki sezonda birlikte çalışmak istiyoruz.”

BAŞARILARININ ÖDÜLÜNÜ ALDILAR
Program Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt ve protokol üyelerinin öğrencilere sertifikalarını vermeleriyle tamamlandı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.