BAŞKAN YÜCEL; FORMA GİYİP FUTBOL OYNADI

Alanya Plaj Futbolu’nun final gecesinde Şöhretler Karması’ndan oluşan iki takım karşı karşıya geldi. 10 numaralı forma ile sahaya çıkan Belediye Başkanı Yücel, karşılaşmada 2 gol attı.

Karşılaşmada Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, eski hakem Kuddusi Müftüoğlu, Süper lig futbol hakemi Kamil Abitoğlu ve Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve Türkiye Plaj Futbolu Milli Takım Teknik Direktörü Adil Müftüoğlu da yer aldı.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Alanya Belediyesi’nin ev sahipliği ile düzenlenen Türkiye Bölgesel Plaj Futbolu Ligi Alanya Etabı dün gece oynanan final maçı ile sona erdi. Final maçının ardından şöhretler karması maçı da oynandı. Alanya Belediye Spor Müdürü Levent Uğur tarafından organize edilen maçta 10 numaralı forma ile Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de yer aldı. 5-5 berabere biten maçta Başkan Yücel, 2 gol attı. 30 dakika süren maçta gösterdiği performasla izleyicilerden alkış alan Yücel, uzun bir aradan sonra top oynadığını belirtti.

Karşılaşmanın ardından turnuvada dereceye giren takımlara ödüllere verildi.