ESKİŞEHİRSPOR YÖNETİMİNDEN ATAÇ’A ZİYARET

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ı makamında ziyaret etti.

Hoşcan, samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Başkan Ataç’a çiçek takdim ederek çalışmalarında başarılar diledi. Hoşcan, “Geç de olsa Ahmet Başkan’ı tebrik ziyaretinde bulunuyoruz. Tepebaşı Belediyesi ile ilişkilerimiz her zaman en iyi seviyede olmuştur. Ahmet Başkan, bizim her zaman yanımızdadır” dedi.

Başkan Ataç ise, ziyaretlerinden dolayı Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan’a teşekkür ederek, “Eskişehirspor bizim en önemli gurur kaynaklarımızdan biri. İyi ilişkilerimiz sürekli devam edecek. Üzerimize düşenleri yapmaya hazırız” dedi.

Ziyaretin ardından Başkan Ataç ve Eskişehirspor Yönetim Kurulu hatıra fotoğrafı çektirerek ziyareti ölümsüzleştirdiler.