BAŞKAN TUNA, ZABITA HAFTASI’NI KUTLADI

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, her yıl Eylül Ayı’nın ilk haftası kutlanan Zabıta Haftası’nın 188.Kuruluş Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Mesajında; “Zabıta Teşkilatı, vatandaşın sağlıklı, huzur ve güven ortamında yaşamasının güvencesidir” diyen Belediye Başkanı Hamit Tuna, vatandaşlardan da zabıta çalışanlarına görevlerini yaparken yardımcı olmalarını istedi.

İnsan yaşamının söz konusu olduğu her yerde görev ve sorumluluğu bulunan zabıta teşkilatının köklü bir kurum olduğunu vurgulayan Başkan Tuna; “Görevleri gereği Belediye’nin gören gözü, işiten kulağı olan Zabıta Teşkilatımız, Belediye ile vatandaşlarımız arasında bir köprü görevi üstlenmektedir. Toroslar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz de bölgemizde vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve huzurlu bir yaşam sürdürmeleri için mesai gözetmeksizin gece gündüz demeden özveriyle çalışmakta, saygı ve sevgi çerçevesinde yaklaşarak, sorunlara hızlı çözüm üretmektedirler.Bu özverili çalışmalarından dolayı tüm Zabıta arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.Biz de Belediye olarak, zabıtalarımızın daha iyi şartlarda çalışabilmesi için gerekli desteği bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, fedakarca çalışmalarından dolayı başta Toroslar Belediyesi Zabıta Teşkilatımızın ve Ülkemizin dört bir yanında vatandaşların huzur ve sağlığı için görev yapan tüm zabıta mensuplarının, Zabıta Haftası’nı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.