YAĞMUR ALTINDA MÜZİK ZİYAFETİ

Binlerce başkentli, sağanak yağmura rağmen Etimesgut Belediyesi Anadolu Günleri’ne katıldı. Başkan Demirel gençleri yağmur altında fazla bekletmedi.

Emre Aydın Etimesgut Anadolu Günleri’nde binlerce hayranını coşturdu.

YAĞMUR ALTINDA MÜZİK ZİYAFETİ
Binlerce başkentli, sağanak yağmura rağmen Etimesgut Belediyesi Anadolu Günleri’ne katıldı. Başkan Demirel gençleri yağmur altında fazla bekletmedi. Dernek etkinliklerini iptal ederek Emre Aydın’ı sahneye çıkardı. Emre Aydın yağmur altında unutulmaz bir konser verdi. Etimesgut Belediyesi’nin 11. Uluslararası Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivali, sağanak yağmura rağmen coşkuyla devam etti. Kırıkkale, Niğde ve Kırgızistan geceleri ile Emre Aydın konserini izlemek için binlerce başkentli alana akın etti. Bazı vatandaşlar, stantlarda etkinlikleri beklemeyi tercih ederken, bazıları da şemsiyelerini açarak yağmurun tadını çıkardı.

YÖRESEL HEDİYELER VERDİLER
Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Emre Aydın’ın genç hayran kitlesini yağmur altında bekletmek istemedi. Dernek yönetimleriyle görüşerek dernek etkinliklerini iptal etti. Dernek başkanları Demirel’e çeşitli yöresel hediyeler sundular. Niğde Dernek Başkanı Ömer Kalkan, Demirel’e Niğde Halısı, Koç ve plaket takdim ederken, Kırıkkale Dernek Başkanı Abdullah Özpolat da plaket verdi. Kırgızistan Büyükelçiliği de Demirel’e yöresel kıyafetlerini giydirdi.

YAĞMURA ALDIRMADILAR
Daha sonra sahneye Emre Aydın çıktı. Genç hayranları sanatçıya büyük ilgi gösterdiler. Konser boyunca devam eden yağmura rağmen kimse meydandan ayrılmadı. Konseri duyan yüzlerce başkentli meydana gelmeye devam etti. Emre Aydın da yağmura rağmen kendilerini yalnız bırakmayan Etimesgutlular’a teşekkür etti. Birbuçuk saat boyunca sevilen şarkılarını seslendiren Aydın, yağmur altında başkentlilere müzik ziyafeti sundu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.