TOROSLAR BELEDİYE SPOR, SEZONU BERABERLİKLE AÇTI

torTürkiye Bölgesel Amatör Lig 4. grupta mücadele eden Toroslar Belediye Spor, kendi sahasında sezonun ilk maçında ağırladığı Akdeniz Belediye Spor ile golsüz berabere kaldı.

Toroslar Belediyesi Koray Aydın Stadı’nda oynanan müsabaka, Toroslar Belediye Spor’un vuruşuyla başladı. Sıcak havaya karşın oldukça çekişmeli geçen maçta iki ekip de golsüz eşitliği bozamadı.

Toroslar Belediye Spor; ligin ikinci haftasında, 21 Eylül Pazar günü saat:15.00’de deplasmanda Selçuklu Belediye Spor ile karşılaşacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Toroslar Belediye ve Toroslar Belediye Spor Kulüp Başkanı Hamit Tuna, Toroslar Belediye Spor ile Akdeniz Belediye Spor arasında oynan maçta başarılı performanslarından dolayı her iki takımı da tebrik etti.

Yeni sezonu beraberlik ile açtıklarını ancak hedeflerinin başarılı sonuçlar alarak takımı bir üst gruba çıkarmak olduğunu kaydeden Başkan Tuna, tüm sporseverleri maçları izlemeye ve takımlarına destek vermeye davet etti.