Türel’den sürpriz ziyaret! Yoksa ittifak onaylandı mı?

AKP’li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, bugün Alanya’ya gelerek MHP’li Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile temaslarda bulunacağı öğrenildi.

AK Parti ile MHP arasında Ankara’da devam eden ittifak görüşmelerinin sonucu merakla beklenirken, bugün Alanya’ya gelecek olan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret edeceği öğrenildi. Saat 12.15 te Başkan Yücel’i makamında ziyaret edecek olan Menderes Türel’in, hangi konuda görüşme yapacağı ise merak konusu oldu.

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a: ‘Alanya’yı özellikle istiyorum’ dediği iddia edilirken, AK Parti’nin Alanya’da belediye başkan adayı çıkarmayacağı ve MHP’li Başkan Yücel’e destek vereceği iddia ediliyor.

Bu iddialar ışığında AK Partili Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in MHP Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel sürpriz ziyareti ise kulislere adeta bomba gibi düştü.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.