Harran Belediyesi Sınır Ötesinde

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un talimatları doğrultusunda Suriye’nin Telabyad ilçesinde güvenlik kuvvetlerimizin bulunduğu kontrol noktalarında alt yapı çalışmaları başladı.

Suriye’ ye daha önce insanı yardımda bulunan Harran Belediyesi, bu seferde alt ve üst yapı çalışmaları için sınırın öbür tarafına Suriye’nin Tel Abyad ilçesinde çalışmalar başlattı.

Belediyenin iş makinelerini seferber eden Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz yaptığı açıklamada; Her zaman vatanımızın, milletimizin, devletimizin, polisimizin ve askerimizin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Bugünde Suriye’nin Tel abyad ilçesinde görev yapan, mazlumların umudu, koruyucu ve bizlerin göz bebeği olan kahraman Türk asker ve polislerimizin bulunduğu kontrol noktaları ve çevresine bakım onarım alt yapı ve üst yapı çalışmalarımızı başlattık.

Allah şanlı ordumuzu her daim muvaffak ve müyesser eylesin. Şanlı zaferler nasip etsin.” Dedi.