ANKARA’NIN PARKLARI BU BAYRAM DA DOLUP TAŞTI

bayram_park_10-ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NCE YAPIMI TAMAMLANARAK HALKIN HİZMETİNE SUNULAN DEV REKREASYON ALANLARI, PARKLAR VE MESİRE ALANLARI BAYRAM TATİLİNİ FIRSAT BİLEN BAŞKENTLİLER TARAFINDAN YOĞUN İLGİ GÖRMEYE DEVAM EDİYOR

-PARKLARDA BULUNAN ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİLERİNİN YANI SIRA GÜVENLİK KAMERALARI DA 7 GÜN 24 SAAT KAYITTA KALARAK GÜVENLİĞİ ÜST SEVİYEYE TAŞIYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yeşil alanları, parkları ve mesire alanlarıyla Kurban Bayramı’nda Başkentli konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

Kişi başına düşen yeşil alan oranını her geçen gün arttıran Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak hizmete sunulan rekreasyon alanları, parklar ve mesire alanları, havaların sıcak ve güneşli olmasını fırsat bilen Ankaralılar tarafından Kurban Bayramı’nda da yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Sonbahar aylarının kendisini tamamen göstermesine rağmen hala yeşillikleri ile konuklarını büyüleyen parklara, güneşin de kendisini göstermesini fırsat bilen Başkentliler ile yurdun dört bir tarafından bayram ziyareti için Ankara’ya gelen vatandaşlar, bayramda eş, dost, akraba ziyaretlerinin ardından Büyükşehir Belediyesi’nce yapımı tamamlanan parkları tercih ediyor.

Yoğun iş temposunu unutmak ve çocuklarının derslerden arta kalan vakitlerini daha temiz havada, güvenli ve eğlenceli bir şekilde geçirmesi için parkları tercih eden vatandaşlar burada hoş vakitler geçiriyor. Mangalların yakıldığı, sohbetlerin edildiği, çocukların dilediğince oynayıp eğlendiği bu alanlar Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı tarafından kurulan özel temizlik ekipleri tarafından temizlenerek ertesi güne hazır hale gelerek yeni konuklarını bekliyor.

-GÜVENLİK ÜST SEVİYEDE
Yeşilin her tonunun hakim olduğu, çeşitli oyun gruplarının, voleybol, futbol ve basketbol sahalarının bulunduğu parklarda, çocukların gönüllerince oynayıp ve eğlenmesi, ailelerin ise gözlerinin arkada kalmadan istirahat edebilmeleri için, özel eğitim almış güvenlik görevlileri, park içerisinde asayişi kontrol altında tutarken, 7/24 kayıt halinde olan güvenlik kameraları da Başkentlilerin güvenli bir şekilde dinlenmelerine olanak sağlıyor.