DEMİREL HALKLA BAYRAMLAŞTI

eti1Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Kurban Bayramı’nın ikinci günü vatandaşlarla bayramlaştı.

Belediye hizmet binasında gerçekleşen bayramlaşma programına siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve 7’den 70’e binlerce kişi katıldı. Tanıdık tanımadık herkes birbiriyle bayramlaştı, birlik ve beraberlik örneği sergilendi.

Başkan Demirel, bu yıl da çocukları harçlıksız bırakmadı. Demirel çocuklara 10 ve 20 TL bayram harçlığı dağıttı. Demirel, kendisini ziyarete gelen biri ikiz 2 aylık 3 bebeğe çeyrek altın taktı. Bebekleri alarak bir süre seven Demirel, ‘Allah hayırlı ömürler versin” temennisinde bulundu.Vatandaşlara çay, şeker ve çikolata ikram edildi. Demirel bayramlaşmaya gelenlerle sohbet etti, bayramlarını tebrik etti.Demirel, kurban bayramının huzurlu bir şekilde geçtiğini ifade ederek, kurban kesim noktalarında rutin bayram yoğunluğu dışında problem yaşanmadığını söyledi.

Demirel, bayramların birliğin, beraberliğin, kardeşliğin, dayanışmanın zirveye çıktığı; küskünlüklerin unutulduğu, herkesin kucaklaştığı günler olduğunu belirterek, “Bu vesileyle tüm Türk ve İslam aleminin Kurban Bayramlarını diliyorum” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.