BAŞKAN CAN, PERSONELİ İLE BAYRAMLAŞTI

Kurban Bayrami Personel-2014 (3)Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, belediye personeli ile bayramlaşarak bayramlarını kutladı.

Belediye Başkanı Şevket Can, ilk olarak başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleriyle birlikte Belediye Ekmek Fabrikası ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne giderek personeli ile tek tek tokalaşarak bayramlarını kutladı.

Daha sonra Belediye Tesisleri’nde, başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve daire müdürleriyle birlikte personelin bayramını kutlayan Başkan Can, barış ve huzur içinde bir bayram geçirilmesi temennisinde bulundu.

Personeline şimdiye kadar verilen hizmetler içinde teşekkür eden Başkan Can, “Bugün her zaman olduğu gibi Belediye Meclis üyelerimizle birlikte sizlerin bayramını kutlamak için buradayız. Cenab-ı Allah daha nice bayramları hep birlikte sağlıklı, sıhhatli, mutlu ve huzurlu bir biçimde geçirmeyi bizlere nasip etsin. Sizler gerçekten Tarsus Belediyesinin çalışanları, medarı iftiharı personellerimizsiniz. Sizler Tarsus halkını rahatı için çalışıyorsunuz, kiminiz hamurla uğraşıyor ekmek yapıyor, kiminiz temizlik yapıyor, kiminiz de daha farklı işlerde çalışıyor. Hepinize gayretleriniz için, vermiş olduğunuz hizmetler için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Personel olarak sayımızın az olduğunu biliyorum ve bu şekilde büyük bir performans göstererek şehrimizde büyük bir özveriyle büyük bir duyarlılıkla büyük işler başarıyorsunuz, çok çalışıyorsunuz ve işi sahipleniyorsunuz. Sizler ve bizler bundan sonra bir bütün olarak daha özveriyle daha duyarlı olarak çok çalışacağız, sıkıntıların hepsini birer birer atlatacağız. Biz bugüne kadar birçok işi sizlerle beraber başardık yine başaracağımıza yürekten inanıyorum” dedi.

Başkan Can, “Dini bayramlarımızdan olan mübarek Kurban Bayramı’na milletçe el ele gönül gönüle ulaşmanın heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. İslam aleminde çok özel ve anlamlı bir yere sahip olan, milletimizin manevi değerlerinin ve tarihin engin derinliklerinden gelen sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel yaşandığı günler bayram günleridir. Huzur ve barış içinde idrak edeceğimiz Kurban Bayramı vesilesiyle vatandaşlarımızın birlik ve beraberliğinin daha da pekişeceğine yürekten inanıyorum. Kurban Bayramı, bütün milletimizin yüreğine daha çok ferahlık ve daha çok huzur verecek, toplumsal dayanışmamızı ve kardeşlik duygularımızı güçlendirecektir. Bu vesileyle öncelikle Kurban Bayramının sizlere, ailelerinize, belediyemize Tarsus’umuza ve tüm insanlığa barış huzur ve kardeşlik getirmesini daha nice bayramlarda sağlık mutluluk içerisinde hep beraber olmayı Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” şeklinde konuştu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.