TOROSLAR’DA VERGİ AFFI BAŞVURULARI BAŞLADI

Toroslar Belediyesi, Torba yasada yayımlanan 6552 Sayılı Kanun kapsamında Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi borçları ile bunlara bağlı vergi cezalarını yapılandırmak isteyen vatandaşların başvurularını almaya başladı.

TBMM tarafından kabul edilen ve Resmi Gazete’ de yayımlanarak 11 Eylül tarihinde yürürlüğü giren 6552 Sayılı Kanun kapsamında getirilen geniş düzeyli vergi affından yararlanmak isteyen mükellefler, başvurularını Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı belediye hizmet binasındaki veznelerin yanı sıra Yalınayak Mahallesi ile Halkkent Mahallesi’ndeki Yunus Emre Kültür Merkezi’nde bulunan tahsilat şubelerinde de yapabilecekler.

Konuyla ilgili açıklama yapan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, yasa ile 30 Nisan 2014 tarihi ve öncesi borçların yeniden yapılandırılacağını söyledi.

1 Aralık tarihine kadar devam edecek başvurularda mükelleflerin, emlak ve çevre temizlik vergileri için taksitlendirme imkanından da yararlanabileceklerini kaydeden Başkan Tuna, yapılandırmadan faydalanılması halinde kanunun belirlediği oranda cezaların silineceğinin de bilgisini verdi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.