TARSUS BELEDİYE BÜTÇESİ 114,621,000 TL OLARAK BELİRLENDİ

Tarsus Belediye Meclisi Ekim ayı ikinci toplantısını gerçekleştirdi. Mecliste Tarsus Belediyesi bütçesi görüşülüp karara bağlandı.

Açılış, yoklama ve saygı duruşunda bulunulmasının ardından 2 Ekim 2014 tarih ve 2014/10-1 sayılı meclis Zabıt Tutanağını oy birliğiyle kabul edildi. Daha sonra 2015-2019 Taslak Strateji programı, 2015 Yılı Mali Performans programı ve 2015 Yılı Mali Yatırım programı oy çokluğuyla kabul edildi.

Mecliste, Tarsus Belediyesinin, 2015 Mali Yılı bütçesi madde madde tek tek okunup oylamaya sunuldu. Oy çokluğuyla kabul edilen Tarsus Belediyesi bütçesi 114,621,000 TL olarak belirlendi.

Alınan kararların kente ve Tarsuslulara hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Belediye Başkanı Şevket Can, yapılan her şeyin Tarsus halkının menfaati için olduğunu, Tarsus’un problemlerini hep birlikte çözeceklerini söyledi.

Başkan Can, “Bizim tek düşüncemiz var Tarsuslulara hizmet etmek. Tarsus’ta yaşayan bütün insanlara eşit bir mesafede en güzel hizmeti sunmak için var gücümüzle hep beraber çalışacağız. Bu ortak düşüncemiz olsun. Bizde insanız bizde hata yapabiliriz, bizde yanlış düşünebiliriz. Bizim yanlışımızı, bizim eksikliğimizi meclise gelmeden önce bütün vatandaşlarımız da rahatlıkla gelip söyleyebilir. Vatandaşlarımız, seçilmiş insanlar olarak meclis üyelerimize de çok rahatlıkla gelip bazı eksiklikleri söyleyebilir. Tarsus’taki bütün vatandaşlarımızdan ve değerli meclis üyelerimizden bunları rica ediyorum” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.