MHP LİDERİ BAHÇELİ, ALANYA HALKINA TEŞEKKÜR ETTİ

Alanya Belediyesi’ni ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başkan Yücel ve ilçe teşkilatını tebrik etti. Alanya halkına teşekkür eden MHP Lideri Bahçeli, Alanya’nın il olmasını parti olarak destekleyeceklerini söyledi.

Partisinin belediye başkanları toplantısı için dün akşam Antalya’ya gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün partisinin Manavgat ilçesinde düzenlediği belediye başkanları toplantısına katıldıktan sonra saat 14.30’da Alanya Belediyesi’ni ziyaret etti. MHP Lideri Bahçeli, Konaklı’da Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve partililer tarafından karşılandı.

MHP LİDERİ BAHÇELİ’YE ŞEHRİN ANAHTARI VERİLDİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, genel başkan yardımcıları ve divan üyeleri ile birlikte Alanya Belediyesi’ne geldi. Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, başkanlık makamında ağırladığı MHP Lideri Bahçeli’ye Türk Bayrağı ve ipek dokuma örneği bir tablo hediye etti. MHP Alanya İlçe Başkanı Cafer Uyar da şehrin temsili anahtarını takdim etti.

EŞİT VE ADALETLİ YÖNETİM VURGUSU

Hediyelerin verilişinin ardından Belediye arkasında hazırlanan platformda teşekkür konuşmaları yapıldı. İlk konuşmayı yapan Başkan Yücel, Genel Başkan Bahçeli’ye ziyareti için teşekkür etti. Alanya’da herkese eşit ve adaletli hizmet vereceklerinin altını bir kez daha çizen Başkan Yücel, “Biz, Alanya’da birleştirici ve bütünleştirici bir güç olacağız ve Milliyetçi Hareket Partisi vizyonumuz ve misyonumuzla tüm insanlarımıza eşit ve adaletli hizmet edeceğiz.” dedi.

BAŞKAN YÜCEL: “ALANYA İL OLACAK”

Başkan Yücel, Alanya’nın il olması için hem belediye hem parti olarak çalışacaklarını belirterek, “Alanya coğrafi yapısıyla, turizm kapasitesiyle, nüfusuyla, istihdamıyla, eğitim olanaklarıyla il olmayı hak eden nadide bir ilçedir. Alanya Belediye Başkanı olarak şahsım ve partimizle birlikte Alanya’nın il olması için elimizi taşın altına koyup, her platformda ve her koşulda Alanya’nın İl olması ve hak ettiği hizmeti alması için çalışacağız. Sizin huzurunuzda ve sizin de desteğinizle halkıma söz veriyorum. Alanya mutlaka il olacaktır.” dedi.

BAHÇELİ’DEN YÜCEL VE PARTİYE TEBRİK, ALANYA’YA TEŞEKKÜR

Başkan Yücel’den sonra konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve MHP Alanya İlçe Teşkilatını tebrik etti. Alanya halkına partisinin adayını seçtikleri için teşekkür eden MHP Lideri Bahçeli,” Türk milletinin gönlünü kazanmaya gayret gösteriyoruz. Alanya bu gönül kazanmadaki çabamıza karşılık verdi. Her dönem karşılık vermiştir. Bazen yeterli olmamıştır. 30 Mart 2014 günü Alanya’yı ilk defa MHP’ye hediye ettiniz. Alanya’da yaşayana kim varsa, hangi partiden olursa olsun bize böyle bir ilki yaşattığınızdan dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.

BAHÇELİ: “BAŞKANIMIZIN İL SÖZÜNÜN ARKASINDAYIZ”

Belediye Başkanı Yücel’in Alanya’yı il yapacağı sözünü verdiğini hatırlatan Bahçeli, “Bir yarışa girelim. Belediye başkanımız kesin olarak bir size söz verdi. ‘Alanya’nın il olmasını istiyorum’ dedi. Gazipaşa’dan Kaş’a kadar git git bitmiyor. Alanya’nın il olması en temel hakkıdır. Belediye başkanımızın bu sözünün arkasında MHP olarak durmak istiyoruz. Şu an zaten başkanlık divanı burada. Biz burayı il yapmak istiyoruz. AKP her yerde bizimle yarışıyorsun. Gel bu yarışa katıl iktidarın döneminde burayı il yap. MHP olarak size de teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

BAHÇELİ’DEN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Birlik ve beraberlik mesajı veren ve herkesi sağduyulu davranmaya davet eden Bahçeli, “ Alanya’da bir çok evladımızı var. Ekmeğini burada kazanmak için gelen. Etnik kimliği, mezhebi ne olursa olsun Alanya’da birlikte yaşamayı tercih etmiş insanlarımız var. Bunlar arasında yangın çıkartmayın. Bunlar arasında çatışma çıkartmayın. Çıkartanlara da sırtınızı dönün gidin. Emniyet güçlerimiz, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, özellikle de çözüm denen paçavrayı ülkeye bela eden iktidara bu sorumluluğu veriniz. Bu kritik günleri aşacağız” şeklinde konuştu.

ALANYA’NIN TARİHİ MEKANLARINI GEZDİLER

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Belediye’deki programın ardından Alanya Kültür Evi ve Herbaryum Müzesini gezdi. Daha sonra Kızılkule ve Alanya Tersanesini gezen Bahçeli, tarihi Selçuklu Tersanesinde Alanya Belediyesi tarafından yapılan Selçuklu döneminin izlerini taşıyan Tersane adlı tekne ile Alanya İskelesine geldi. MHP Lideri Devlet Bahçeli, Alanya Kalesi’nde bulunan Ömürlü Kemal Atlı Evi’nde onuruna verilen yemekten sonra Alanya’dan ayrıldı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.