NUMAN KURTULMUŞ GÖLHİSAR’DA TOPLU AÇILIŞLAR GERÇEKLEŞTİRDİ

BAŞBAKAN YARDIMCISI PROF. DR. NUMAN KURTULMUŞ
GÖLHİSAR’DA TOPLU AÇILIŞLAR GERÇEKLEŞTİRDİ

Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ve eşi Sevgi Kurtulmuş Gölhisar’da toplu açılış törenine katıldı.

Gölhisar’da tamamlanan TOKİ Konutları, Arıtma Tesisi ile restorasyonu biten Muallim M. Sırrı Özkan Kültürevi, Gölhisar Belediyesi tarafından hizmete açılan aşevi ve elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden Fatma Oymak’ın adına yaptırılan parkın açılışlarına; Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ve eşi Sevgi Kurtulmuş, Burdur Valisi Hasan Kürklü, Burdur Ak Parti Milletvekili Bayram Özçelik, TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, MAKÜ Rektörü Mustafa Saatçi, Burdur Garnizon Komutanı J. Albay Sayit KOCA, İller Bankası Antalya Bölge Müdürü Osman Nuri Başaran, Gölhisar Kaymakamı M. Yasin Kırcı, Gölhisar Belediye Başkanı Dr. Ramazan Canural, TOKİ Müteahhidi Nihat Dizdar, Arıtma Tesisi Müteahhidi Nazmi Kemaloğlu, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Kaymakamlık ziyaretinin ardından, Gölhisar belediyesine yoğun bir heyetle ziyaret gerçekleştirdi. Gölhisar Belediye Başkanı Dr. Ramazan Canural yapılan ziyarette tamamlanan çalışmalar ve projeler hakkında Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş’a bilgiler vererek, sunum gerçekleştirdi. Gölhisar Belediye Başkanı Dr. Ramazan Canural, Gölhisar’ın gelişimi için çok önemli olan bu projelerin tamamlanması için Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’tan destek istedi.

Buradaki ziyaretin ardından arıtma tesisine ziyarete bulunan Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, daha sonra toplu açılışların yapılacağı tören alanına gitti. Burada mehter takımıyla karşılanan Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, sevgi gösterileriyle tören alanına girdi.

Açılış konuşmasını yapan Gölhisar Belediye Başkanı Dr. Ramazan Canural; “ Başbakan Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Numan Kurtulmuş seçim döneminde ilçemize ziyaret ettiğinde belediye başkan adayıydım. Şimdi çok şükür belediye başkanı olarak buradayım. İlçemizin gelişimi için çeşitli projeler hazırladığımız gibi tamamlanan çalışmalarımızda var. İlçemizin çehresini değiştirecek olan bu projeler tamamlandığında, Gölhisar gelişim konusunda büyük ivme kazanacak. Başbakan Yardımcımız Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un verdiği destekle bu projeleri en kısa zamanda tamamlayacağız” diyerek projeler hakkında bilgiler verdi.

Ayrıca Başkan Canural; “Sayın Başbakan Yardımcım, TOKİ sitesine vatandaşlarımız cami ve okul yapılmasını istiyor” şeklinde ifadelerde bulunarak, sözlerini tamamladı.

Programın devamında Gölhisar Kaymakamı M. Yasin Kırcı ve Burdur Ak Parti Milletvekili Bayram Özçelik kısa bir selamlama konuşması yaptılar.

Son bölümde ise, Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, konuşmasını yapmak üzere kürsüye çıktı. Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş yaptığı konuşmada;
“25 yıldır Gölhisar’a gelen birisi olarak buranın sorunlarını çok iyi biliyorum. Şu anda burada bazı yerlerin açılışını yapmak üzere bulunmaktayız. Öncelikle TOKİ konutları hepinize hayırlı uğurlu olsun. Son yıllarda Gölhisar hizmetlerden yoğun şekilde istifade etmektedir. Bu hizmetler bundan sonra da artarak devam edecektir. Eşim ve ben bu yörede yapılacak olan projeleri yakından takip etmekteyiz. Bu yörede gerçekleştirmesini istediğiniz tüm projeleri iyi bir şekilde hazırlayıp, bizlere Ankara’da ulaştırırsanız gerekli çalışmaları yaparız. İbecik üzerinden bir Gölhisar-Fethiye yolunun yapılması için tüm çalışmaları yapmaktayız. Gölhisar ve bu yöremiz daha fazla hizmete layıktır. Bu projeler herkese hayırlı uğurlu olsun” şeklinde ifadelerde bulunarak, ülke gündemi hakkında konuşma yaptı.

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş konuşmasından sonra Burdur Valisi Hasan Kürklü, Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Gölhisar Belediye Başkanı Dr. Ramazan Canural , protokol üyeleri ve Müteahhitler ile birlikte Gölhisar TOKİ Konutlarının açılış kurdelesini kesti.

Programın sonunda yapılan çalışmalarda katkıları olan Burdur Milletvekili Bayram Özçelik’e, Gölhisar Belediye Başkanı Dr. Ramazan Canural’a, TOKİ Müteahhidi Nihat Dizdar’a, Arıtma Tesisi Müteahhidi Nazmi Kemaloğlu’na, dönemin Yusufça Belediye Başkanı Yılmaz Akkaş ve organları bağışlanan Fatma Oymak’ın babası Arif Oymak’a, Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş tarafından birer plaket verildi. Gölhisar Belediye Başkanı Dr. Ramazan Canural’da Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’a Gölhisar manzaralarından oluşan bir fotoğraf tablosu ve Gölhisarspor’un formasını hediye etti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.