TARSUS BELEDİYESİ ÜLKER AYDIN PARKI VE YAŞLILAR ERİNÇ EVİ AÇILIŞA HAZIR HALE GELİYOR

Tarsus Belediyesi’nde Ülker Aydın Parkı ve Yaşlılar Erinç Evi’nin açılışı için hazırlıklar tamamlanıyor.

Şehitlertepesi Mahallesi’nde Belediye tarafından arsa tahsisi yapılan ve hayırsever vatandaş Ülker Aydın tarafından yaptırılan Yaşlılar Erinç Evi biterken, yine belediye tarafından yaptırılan ve bölgede eksikliği hissedilen parkta çalışmalar son aşamaya geldi.

Önümüzdeki hafta açılışı yapılması beklenen park ve yaşlılar Erinç Evi için belediye ekipleri hummalı bir çalışma içerisine girdi.

Tarsus Belediyesi Ülker Aydın Parkı ve Yaşlılar Erinç Evi’ndeki çalışmaları yerinde inceleyen Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, açılış için ekiplerin tüm hızıyla çalıştığını söyledi.

Yaşlılar Erinç Evi’nin bölgede tek ve örnek bir yapı olduğunu dikkat çeken Başkan Can, hayırsever Ülker Aydın tarafından yaptırılan Yaşlılar Erinç Evi’nin yaşlıların gün içerisinde hoşça vakit geçirebileceği bir mekan olacağını belirtti.

Hayırsever Ülker Aydın’a teşekkür eden Başkan Can, “Sayın Ülker Aydın hanımefendi örnek bir davranış göstermiştir. Tarsus Belediyesi Ülker Aydın Parkı içindeki Yaşlılar Erinç Evi sayın Ülker Aydın hanımefendi tarafından yaptırıldı. Örnek davranışından dolayı kutluyor ve teşekkür ediyorum” dedi.

Yaşlılar Erinç Evi ile birlikte Tarsus Belediyesi tarafından yapılan parkın da hizmete gireceğini vurgulayan Başkan Can, parkın bölge insanına hayırlı olmasını diledi.

Başkan Can, “Alanın büyüklüğü 14.519 m2’dir ve iki ayrı kısımdan oluşmaktadır. Kasım Ekenler Bulvarı’ndan giriş verilen park alanı yaklaşık 7500 m2 büyüklüğe sahiptir ve Çocuk Oyun Alanı, Fitness Alanı, Basketbol Alanı ile meydan niteliğine sahip bir sert zemine oturtulan Büfe kullanım alanlarını içermektedir. Söz konusu parkta yürüyüş yolları, alanın etrafını dolaşmakla beraber ara bağlantı yolları ile de kullanımların arasında geçiş oluşturmuştur. Sahada, yapay kaya kaplamalı 1 adet çeşme yapılmıştır ve alanda kullanımlara uygun olarak kamelyalar konulmuştur. Uygulamanın tüm alt yapısı da (sulama suyu, içme suyu, yağmur suyu drenaj hattı, aydınlatma tesisatı) belediyemiz tarafından tamamlanmıştır.

Ülker Aydın Yaşlılar Erinç Evi, hayırsever Sayın Ülker Aydın tarafından tüm iç tefrişatı da (Oturma grupları, perde, vestiyer, toplantı masası, bina korkuluğu, klima, yemek masaları) dahil olmak üzere yaptırılmıştır. Bu alanın çevre düzenlemesi, bağlantı yolları, peyzaj düzenlemeleri, alt yapısı belediyemiz tarafından yapılmıştır. Her iki tesis de bölgeye ve Tarsus’umuza şimdiden hayırlı olsun” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.